evzmonden.ro Web analytics

IMPRESIONANT! Andreea Bănică, despre animalele de companie din preajma copiilor săi: ”Am crezut întotdeauna că…”

IMPRESIONANT! Andreea Bănică, despre animalele de companie din preajma copiilor săi: ”Am crezut întotdeauna că…”
IMPRESIONANT! Andreea Bănică, despre animalele de companie din preajma copiilor săi: ”Am crezut întotdeauna că...”

IMPRESIONANT! Andreea Bănică, despre animalele de companie din preajma copiilor săi: ”Am crezut întotdeauna că…”

Am crezut întotdeauna că este un lucru extraordinar să ai în casă un animal de companie, mai ales dacă ai copii, scrie Andreea Bănică pe blogul ei.

”Am crezut întotdeauna că este un lucru extraordinar să ai în casă un animal de companie, mai ales dacă ai copii. Eu îl am pe Nino, un cățel yorkshire de aproape 10 ani. Mi-am dorit întotdeauna acasă, la părinții mei, să am un animăluț, dar stând la bloc, părinții mei nu erau de acord cu animale în casă, care să facă mizerie, să lase păr, să trebuiască să am grijă de ele. Am suferit toată copilăria foarte tare că nu puteam să am și eu un animăluț!!!

Când eram puștoaică, luam cățeii pe care îi găseam afară. După ce fătau cățelele din cartier, eu adunam puițuii, îi spălam, îi despăducheam, îi dădeam cu parfum, cu șampon, îi spălam bine, le dădeam să mănânce și, după o zi-două îi duceam înapoi afară la mama lor. 🙈 Nu cred că făceam eu prea bine ce făceam, dar așa mi se părea mie normal, să-i îngrijesc. Ai mei nu erau de acord, nu mă lăsau să țin căței în casă mai mult de o zi, două.

M-am bucurat mult că Sofia are parte de Nino și încă are parte și Noah. Chiar dacă Nino e deja bătrânel, încă e voios și se joacă. Animalele de companie îi ajută pe copii să se dezvolte mult mai repede. Noah îl vede pe Nino, îi ia jucăria, se târăște pe jos să o prindă să i-o dea lui Nino. Îl ajută astfel să-și dezvolte motricitatea, îl face să meargă de-a bușilea.

 

CITEȘTE CONTINUAREA PE ANIMAL ZOO

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X