Îmi place să-ți mulțumesc!

Teo Trandafir și Liviu Vârciu le urează Crăciun fericit telespectatorilor, miercuri, la Kanal D, la 16.45

Îmi place să-ți mulțumesc!
Îmi place să-ți mulțumesc!

În prima zi de Crăciun, vedetele Kanal D fac un scurt rezumat al mulțumirilor făcute la bradul din Piața Unirii, iar împreună cu Moș Crăciun și cei trei spiriduși ai lui descoperă povești incredibile ale romanilor. “Îmi place să-ți mulțumesc!” este o campanie demarată de Kanal D prin care românii își amintesc cât de important e să spui un simplu si emoționant “Mulțumesc!” celor pe care îi iubesti. De-a lungul lunii decembrie, Mos Crăciun și cei trei spiridusi s-au întâlnit cu românii care au simțit nevoia să-i mulțumească unei persoane importante din viața lor.

Uităm să facem lucrurile astea mărunte. Sunt o grămadă de doamne de la supermarket care îți fac ziua frumoasă, îți zâmbesc si-ti spun <<Muțtumesc!>>. Daca tu le-ai întoarce acel mulțumesc, sau dacț le-ai mulțumi pentru că ți-au zâmbit, cu siguranță ai pleca acasă mai vesel și mai împlinit”, a spus Liviu Vârciu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X