Deşi este una dintre cele mai frumoase şi cele mai curtate femei din România, Gina Pistol a fost mereu o vedetă…modestă, care nu s-a ferit niciodată să spună că a copilărit la ţară!

EVZ a intrat în posesia unor fotografii absolut spectaculoase, cu Gina Pistol de pe vremea când nu era vedetă sau o bombă sexy, ci o „fătucă” modestă din provincie care nu avea intervenţiile estetice de azi. Vedeta s-a născut în Roşiorii de Vede dar a copilărit la ţară, într-un sat din judeţul Teleorman.

De altfel, fostul iepuraş Playboy se mândreşte cu faptul că a copilărit la ţară, oferind de mai multe ori detalii din copilăria ei alături de bunici şi despre cum se juca cu un măgăruş din curte.

Citește și: Imagine fierbinte cu Daniela Crudu după bătaia încasată de la iubit! Este o amenințare...

Rampa de lansare a frumoasei blonde a fost apariţia fără haine în revista Playboy, apoi a început să-i pună pe jar pe „băieţii de Dorobanţi”. După această primă apariţie într-o revistă de mare succes, Gina a primit multe alte oferte de la alte reviste cunoscute, ulterior fiind cooptată în lumea modei şi a televiziunii. De asemena, unul dintre iubiţii ei a fost Alin Cocoş, fiul afaceristului Dorin Cocoş.