}

IMAGINI ŞOCANTE! Şerban Huidu a ajuns să arate ca un INTERLOP!

IMAGINI ŞOCANTE! Şerban Huidu a ajuns să arate ca un INTERLOP!
IMAGINI ŞOCANTE! Şerban Huidu a ajuns să arate ca un INTERLOP!
Autor:

Şerban Huidu continuă să şocheze! Pe lângă faptul că s-a îngrăşat enorm, fostul cârcotaş este tuns acum la chelie şi arată ca un…recuperator! De altfel, şi el admite că are un look dubios, dar se şi „alintă” şi spune că seamănă cu celebrul actor Bruce Willis.

serban huidu schimbare
Vedeta a postat aceste fotografii pe facebook, iar sutele de reacţii, care mai de care mai „colorate”, nu au întârziat să apară.
Şerban a fost până în urmă cu câţiva ani unul dintre cei mai simpatizaţi prezentatori tv de la noi, însă, nefericitul accident în care a fost implicat, soldat cu moartea a trei persoane, l-au trimis pe fostul cârcotaş într-un con de umbră iar acum cu greu poate fi recunoscut pe stradă!

serban huidu schimbare 1
După accident, pentru Şerban a urmat încă un necaz. Mama lui s-a stins din viaţă în urma unei boli necruţătoare. La scurt timp a urmat şi despărţirea de Mihai Găinuşă, cel alături de care a cunoscut un succes fabulos.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X