Au aparut imagini pe care adversarii lui Raed Arafat le vor disparute! Este incredibil ce fotografii au aparut in miez de noapte pe internet.

Adele Chirica, mama unui baiatel care sufera de sindromul Dravet, a avut de-a face recent cu Raed Arafat, cel a carui ‘decapitare’ se doreste in aceste zile.

Adele Chirica a transmis un mesaj emotionant pe internet, sustinand ca va lupta cate zile va avea pentru Raed Arafat.

Cand SMURD e linga Davis nu imi e frica. Ma înclin în fața lor.

”In urma cu câteva zile scriam despre SMURD. Astăzi am avut șansa sa ii avem alături cand inima lui Davis a avut probleme… Nu am cuvinte sa descriu ce simt pentru acești oameni. Au ajuns în câteva minute, 2 echipaje, cu medic cu tot. Știau ce este Dravet, știau ce înseamnă probleme la inima in cazul unui pacient cu Dravet.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

L-au monitorizat Non Stop pina am ajuns la spital, au încercat sa ne liniștească și sa faca orice posibil ca Davis sa fie in siguranța. Erau tineri, frumoși, buni și empatici. Prea buni, prea frumoși și prea empatici pentru tara asta. Tot drumul au vorbit cu mine despre Dravet si, la fiecare tresărire a mea, ma calmau ca Davis este monitorizat și ținut pe aparate si orice s-ar întâmpla, va da aparatul alarma.

Le-am lăsat viața fiului meu în mâinile lor și nu mi-a fost teamă

Cand ne-au lăsat la spital, doamna doctor, spre rușinea mea nu ii stiu numele, a venit mi-a întins mâna și mi-a zis “este o onoare pt mine sa va cunosc și va multumesc pt tot ce faceți pt acești copii”. M-a busit plânsul și am îmbrățișat-o. Si am vazut ce scria in pieptul ei:

As fi vrut sa ii mulțumesc și eu pentru munca și dăruirea lor, sa-i zic cât respect am pentru ei și că voi lupta pentru SMURD și Arafat cate zile voi avea. Pentru că-și de data asta, le-am lăsat viața fiului meu în mâinile lor și nu mi-a fost teamă.

Insa din cauza plânsului, nu am fost capabilă sa articulez vreun cuvânt. Tare mi-as dori sa vada mesajul meu cumva. Si ea si toti cei care ne au fost alături și de data asta. Cand SMURD e linga Davis nu imi e frica. Ma înclin în fața lor. Am refuzat internarea în spital pentru că medicul cardiolog venea luni.

Oamenii de la SMURD m-au făcut sa fiu mândră de ei

Vom merge sa ii punem Holter si sa vedem ce urmează. Insa dincolo de tot ce s-a intamplat, oamenii de la SMURD m-au făcut sa fiu mândră de ei si sa simt ca mai avem o șansă în tara asta cu cei ca ei. Multumesc, Raed Arafat. Multumesc, SMURD. Ma înclin. Si voi fi mereu mama care atunci când suna la 112, se roagă sa vina Smurdul sa ii salveze fiul. Pentru că ei există ” PENTRU CA ALTII SA TRAIASCA” ”, a fost mesajul transmis de Adele Chirică.

Ce se află însă în spatele sindromului Dravet?

“De obicei, un copil minunat, un copil extraordinar de puternic, dar și sensibil în același timp. Întotdeauna în spatele sindromului Dravet se află un SUPEREROU! Pentru că doar el poate rezista la ce rezistă cei cu Dravet!”, a spus, pentru DC News, Adele Chirica.

“Tot în spatele lui Dravet există o mamă tigru, așa cum se numesc mamele copiilor cu Dravet, care luptă exact ca un tigru pentru copilașul ei! O mamă care este însoțitor, asistent medical, terapeut pentru copilul ei, o mamă care nu doarme niciodată de teama ca puiul ei să nu facă o criză atunci când clipește! O mamă care nu știe ce înseamnă vacanță sau concediu. O mamă care nu își face planuri pentru mâine, ci se bucură pentru azi”, a mai adaugat Adele Chirica.