evzmonden.ro Web analytics

IMAGINI INCENDIARE cu Ducesa de Cambridge și băiatul nou-născut / FOTO în articol

IMAGINI INCENDIARE cu Ducesa de Cambridge și băiatul nou-născut / FOTO în articol
IMAGINI INCENDIARE cu Ducesa de Cambridge și băiatul nou-născut / FOTO în articol

IMAGINI INCENDIARE cu Ducesa de Cambridge după ce a născut al treilea copil / FOTO în articol

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a adus pe lume al treilea copil, iar la puțin timp după ce a născut a ieșit din Aripa Lindo a spitalului St Mary din Londra.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, ducesa de Cambrige a ieșit pe ușa Aripii Lindo a spitalului St Mary din vestul Londrei, ținându-l în brațe pe băiatul nou-născut, potrivit libertatea.ro.

La câteva ore după ce Kate a născut, prințul William, care i-a fost alături pe parcursul nașterii, a mers la Kensington Palace, reședința familiei, și i-a luat pe ceilalți doi copii ai lor, George, 5 ani, și Charlotte, 3 ani, pentru a-i aduce la spital să își cunoască frățiorul.

Ieri dimineață, ducesa de Cambridge a adus pe lume copilul în același spital în care i-a născut și pe primii doi, Aripa Lindo a spitalului St Mary din Londra.

Deocamdată Casa Regală nu a divulgat numele copilului, însă toată lumea așteaptă ca Palatul Kensington să anunțe cum se numește al doilea băiat al cuplului. Cele mai vehiculate nume sunt cele de Arthur, Albert și James.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X