Imagini în premieră. Vlăduța Lupău, la 25 de ani și fără machiaj. Foto 

Imagini în premieră. Vlăduța Lupău rămâne una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din țara noastră. Deși multe vedete de vârsta ei nu concep să iasă din casă fără machiaj, ea nu are nicio problemă în acest sens. Dovada! S-a fotografiat nemachiată și a arătat fanilor săi imaginile.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu tot ce face. De această dată, bruneta le-a arătat câteva imagini din vacanța petrecută în Thailanda. Într-o imagine, frumoasa româncă apare fără pic de machiaj.

De 1000 de ori mai frumoasă nemachiată

Citește și: Vlăduța Lupău, acuzată că și-a înșelat soțul. Uite cum s-a apărat ”regina YouTube-ului” și cine este amorezul

Fotografia a strâns 30.000 de like-uri pe Instagram și nenumărate comentarii pozitive.

“Superb”, “Ai stil” și “De 1000 de ori mai frumoasă nemachiată! Sincer”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de la internauți.

Reamintim că Vlăduța lupău a fost criticată dur de internauți când a postat o fotografie îmbrăcată în costum de baie și cu o haină de blană pe ea, dorind astfel să le închidă gura cârcotașilor care au comentat aparițiile ei din ultimele zile.