evzmonden.ro Web analytics

IMAGINI FABULOASE cu fosta balerină din Parlament, Doina Tudor, tatuată și cu un simbol sexual la picior! Ai 10 încercări să ghicești câți ani are. Vârsta ei este INCREDIBILĂ

IMAGINI FABULOASE cu fosta balerină din Parlament, Doina Tudor, tatuată și cu un simbol sexual la picior! Ai 10 încercări să ghicești câți ani are. Vârsta ei este INCREDIBILĂ
IMAGINI FABULOASE cu fosta balerină din Parlament, Doina Tudor, tatuată și cu un simbol sexual la picior! Ai 10 încercări să ghicești câți ani are. Vârsta ei este INCREDIBILĂ

În ultimele zile, numele fostei balerine Doina Tudor este foarte vehiculat, senatoarea PNL fiind acuzată de către procuorii DNA pentru complicitate la luare de mită!

Ea este anchetată în dosarul în care fostul său soț, Daniel George Tudor, a fost reținut pentru luare de mită, la data faptei președinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, ulterior vicepreședinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Despre senatoarea PNL nu se cunosc foarte multe detalii în ceea ce privește activitatea de parlamentar, ea nefiind o aleasă cu prea multe cuvăntări, însă, atunci când vine în Parlament atrage foarte multe priviri! Puțin sunt însă cei care știu că peste câteva săptămâni, pe data de 15 martie, Doina Tudor împlineșlte vârsta de…56 de ani, însă, arată de cel mult 40…

2

Ba mai mult, senatoarea a reușit să atragă atenția presei tabloide datorită frumuseții, a silului vestimentar, dar mai mai ales datorită unui tatuaj pe una dintre gambe, dar și o brățară cu un fluturaș pe cealaltă gambă, despre care cei de la Libertatea au scris că ar reprezenta un simbol sexual!

3

Senatoarea si fostul sau sot, de care sustine ca a divortat in 2014, desi nu au facut partajul, au o avere colosala. In cea mai recenta declaratie de avere a politicienei, depusa pe site-ul Parlamentului in iunie 2015, apare averea comuna a acestora. Este vorba despre 11 terenuri, dintre care 5 sunt in Bucuresti, unul la Ciorogarla, unul in Otopeni, unul in Snagov, doua in Buzau si unul in Valcea.

4

De asemenea, senatoarea si fostul sau sot au opt proprietati imobiliare, intre acestea 4 case si un apartament in Bucuresti, o casa de vacanta in Snagov si un apartament luxos in Miami, SUA. Si la capitolul autovehicule, Doina Tudor are cu ce sa se laude, dar pe langa doi bolizi de lux are si o barca cu motor si un skijet.

5

Si ca orice femeie care se lafaie in lux, senatoarea are bijuterii evaluate de ea la 40.000 de euro su ceasuri de 30.000 de euro. In conturile Doinei Tudor si ale sotului sau se afla circa 500.000 de euro (in lei, dolari sau lei), la care se adauga titluri de valoare de 300.000 dolari la BRD si imprumuturi la diverse persoane, in valoare totala de peste 600.000 de euro.
Sursa foto: Libertatea


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comentarii

  • SA SE DUCA LA PUSCARIE!!!!

  • Se vede ca e usurel trecuta de 50 de ani! Sa nu mai facem atata caz! Nici nu cred ca a fost vreodata cine stie ce frumusete!

  • Atâta timp cât n/a fost condamnată, se bucură de protectia legii de a nu fi acuzată. Dacă se va dovedi că a furat, atunci la zeghe și cât mai mulți ani! Ptc ea nu e un om de rând ci unul care a participat la facerea legilor unui întreg popor. Și, cum am zis, asta/i foarte grav! 20 de ani ar fi puțin!.

  • O MARE RUSINE LIBERALA…Daca asemenea “specimene” trimite PNL in Parlament atunci ce sa mai spunem de PSD. Cu totii, aceeasi idee : NU COMPETENTA conteaza ci lacomia, arivismul si smecheria !!!!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X