Imagini explozive! Cum arata Lia Olguta Vasilescu in tinerete, la intrarea in politica. Este incredibil cat de mult s-a transformat!

Lia Olguta Vasilescu a intrat in politica la varsta de 16 ani, in 1991, cand s-a inscris in Partidul Romania Mare. In trecut, aceasta era o tanara motivata, cu parul lung si negru. Chiar daca si-a schimbat aspectul, Lia Olguta Vasilescu are aceeasi atitudine de odinioara si reuseste sa ofere replici acide adversarilor politici, pe modelul celui care i-a fost mentor in acest domeniu, Corneliu Vadim Tudor.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, membră a Partidului Social Democrat din decembrie 2007, s-a născut pe data de 18 noiembrie 1974 la Craiova.

Citește și: Drama Danei Razboiu! Snopita in bataie de tata si mutilata de SOT

În anul 1997 Lia Olguța Vasilescu a absolvit Facultatea de Litere și Istorie din Craiova, specializarea româno-italiană, iar în anul 2001 Colegiul Național de Apărare. În anul 2007 a obținut un doctorat în Sociologie la Universitatea București.

Este bine de știut faptul că înainte de a ocupa un scaun în Parlament, Lia Olguța Vasilescu a fost jurnalistă la cotidianul „ Cuvântul Libertății”.

În anul 1997, imediat după absolvirea facultății, a fost angajată în presă, iar timp de un an a ocupat funcția de redactor. Ulterior, a fost promovată și a fost numită șefa secției de investigații a publicației, loc pe care l-a ocupat timp de un an.

În anul 1999 a devenit redactorul-șef al cotidianului, însă în 2000 a renunțat la presă pentru un loc în Parlament. Ministrul Muncii a finanțat campania electorală a PSD cu 50.000 de lei