Imagini COLOSALE! Ion Țiriac, la plajă la Mamaia cu o bombă sexy foarte cunoscută!

Imagini COLOSALE! Ion Țiriac, la plajă la Mamaia cu o bombă sexy foarte cunoscută!
Imagini COLOSALE! Ion Țiriac, la plajă la Mamaia cu o bombă sexy foarte cunoscută!
Autor:

Ion Tiriac si-a petrecut cateva zile pe litoralul romanesc. Nu a fost scapat o secunda din ochi de bodyguarzii lui, insa, surpriza, a fost insotit si de o mulatra celebra din showbiz: Laurette.

tiriac-in-apa-2

Surpriza pe sezlongurile de la Mamaia! Ion Tiriac, oficial cel mai bogat roman cu o avere estimata la 1,3 miliarde de euro, a fost zarit pe statiunea cea mai populata de la malul marii, lucru extrem de rar pentru ca omul de afaceri isi face de obicei vacantele pe alte meleaguri.

tiriac

S-a bronzat pe un sezlong, s-a relaxat in apa Marii Negre, a inotat, totul sub supravegherea atenta a bodyguardului sau, care nu s-a dezlipit o secunda de langa el.

tiriac-cu-laurette

Marea surpriza o constituie domnisoara care l-a insotit. Cunoscut ca un mare admirator al femeilor frumoase, dar nu de mondenitati, Ion Tiriac s-a relaxat la plaja alaturi o domnisoara cunoscuta tabloidelor: Laurette, scrie agentiadepresamondena.ro

O putem vedea in imagini pe mulatra cum sta pe un sezlong langa afacerist. Conform persoanelor prezente, cei doi s-au intretinut ore bune vorbind si glumind.

Sursa foto: Mihai Ionescu

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X