Imagini BOMBĂ cu Inna!

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută cu numele de scenă Inna, a renunţat la inhibiţii şi a pozat goală. Imaginea a fost urcată pe un cont de socializare, iar fanii au rămas fără cuvinte.

Nu este pentru prima oară când Inna postează pe contul personal fotografii sexy, însă de această dată, artista, care se bucură de o carieră de succes la numai 32 de ani, şi-a surprins fanii de pe contul de socializare cu o poza nud. Fotografia a strâns în câteva ore aproximativ 68.000 de aprecieri. Mesajele admiratorilor săi nu au întârziat să apară: ,,Sexyyyy”/ Wow/ Beautiful ”.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Reamintim că artista a oferit detalii incendiare despre vița personală: „Eu cred că fiecare persoană care ia parte la călătoria ta este foarte improtantă. Cred în iubire. Cred că este nevoie de sprijin indiferent de care. Fie că ai o prietenă bună, fie că ai iubit… Nu ştiu cum se face că eu le am pe toate. Sunt norocoasă. Părinţii mei sunt foarte tari, m-au susţinut mereu. Tata şi mama sunt cei mai tari părinţi pe care puteam să-i am în viaţa asta şi sunt extrem de fricită să-mi împart o lungă perioada din viaţa mea alături de ei”, spunea cântăreața pentru Antena Stars.