Imagine spectaculoasa! Cum arata Carmen Bruma, pe vremea cand avea aproape 90 de kilograme: “M-am refugiat in mancare…”

In cadrul unui interviu acordat pentru Acces Direct, emisiune difuzata de Antena 1, Carmen Bruma a facut dezvaluiri incredibile despre perioada in care a ajuns la 90 de kilograme, din cauza unei depresii.

Sotia lui Mircea Badea a vorbit deschis despre perioada respectiva, ba chiar a declarat ca acele kilograme in plus au fost un lucru foarte bun pentru viata sa, potrivit Libertatea.

„Unul din cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiut că este depresie.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi.

M-am înfometat şi apoi am ţinut dietă. Apoi am încercat să învăţ şi să văd ce pot să fac să slăbesc. Dacă vedeam într-o vitrină prăjituri sau ciocolată îmi dădeau lacrimile pentru că nu aveam voie să mănânc”, a explicat Carmen Bruma.