O imagine graitoare din trecutul lui Meghan Markle a devenit virala! Iata fotografia in care Ducessa de Sussex avea 16 ani si era insotita de primul sau iubit.

Aceasta a fost întrebarea multor oameni când au văzut o fotografie veche cu Ducesa de Sussex, 38 de ani, care a apărut din senin online în această săptămână.

Imaginea o arată pe fosta actriță americană la 16 ani, pozând cu primul ei iubit Luis Segura la un dans de Crăciun al liceului. Purtând o rochie neagră strălucitoare și un choker argintiu, ea este fotografiată zâmbind alături de iubit.

În loc să se concentreze asupra ținutei sale, fanii au rămas uimiți de faptul că în 2019 arată cam exact la fel.

Citește și: Ducele și Ducesa de Sussex, impecabili, la prima apariție oficială în Anglia. Au fost starurile evenimentului!

Aşadar, la 16 ani, Meghan Markle, soţia principelui Harry, sărbătorea Crăciunul alături de primul său iubit iar internauţii rămân şocaţi. Este neschimbată! S-a exclamat la unison. Ceea ce este foarte adevărat privind fotografia de atunci. Potrivit relatării din Metro, soţia lui Harry tocmai mergea la un bal de la liceul său, alături de chipeşul japonez.

Cum arata Meghan Markle la 16 ani

Cum arata Meghan Markle in prezent