Imagine fierbinte cu Daniela Crudu după bătaia încasată de la iubit! Daniela Crudu, fosta asistentă păcătoasă de la Antena 1, a postat o imagine fierbinte pe o rețea de socializare. Vedeta a scris și un mesaj în dreptul fotografiei. Este o amenințare pentru iubitul croat?

La o săptămână după ce a fost a fost dată cu capul de bordul mașinii, bruneta pare că a uitat de momentele terifiante prin care a trecut. O perioadă de timp, vedeta păcătoasă nu a mai postat nimic pe contul personal de socializare, iar acum și-a reactivat contul și a postat o fotografie în care este surprinsă în bucătărie, cu un cuțit în mână.

Citește și: Motivul pentru care Daniela Crudu a luat bătaie! S-a aflat tot adevărul

La prima apariție juri că ar fi o amenințare la adresa iubitului său, însă semnificația mesajului este cu totul altul.

„Doar vibrații pozitive”, a scris Daniela Crudu în dreptul pozei.

Reamintim că după bătaie cruntă încasată din partea iubitului său, în timp ce se întorceau dintr-un club din Capitală, Daniela Crudu  nu a depus plângere penală pe numele acestuia. Sora vedetei a mărturisit jurnaliștilor că nu dorește să-i facă rău acestui.

„Ea nu vrea să depună plângere pentru că nu vrea să îi facă rău. Să plece şi să o lase în pace… Nu se teme pentru viaţa ei, dar este îngrijorată în privinţa siguranţei. De aceea a făcut şi acel ordin de restricţie”, declara sora vedetei.

Sursă foto: Facebook/ Daniela Crudu