Imagine exploziva! Cristian Boureanu si iubita tinerica au facut show pe plaja. Este incredibil ce i-a facut tinerei, in vazul tuturor

Cristian Boureanu nu s-a mai putut controla, asa ca a facut abstractie de prezenta oamenilor de plaja si s-a comportat ca un adolescent indragostit.

Omul de afaceri si iubita sa, mai tanara cu 23 de ani, au facut un show de toata frumusetea la malul marii.

Cristian Boureanu i-a sarutat pasional sanii si abdomenul Lavinei Dinca, care se relaxa pe un sezlong.

Reamintim ca Lavinia Dinca a dezvaluit care este motivul pentru care inca nu s-a maritat cu Cristian Boureanu.

Citește și: Romanii au talent. Copilul care ii va uimi pe jurati: ”Anul viitor vreau să îmi dau doctoratul în muzică, la Viena”

„Am avut şi noi nişte probleme, ca să ne doară capul acum despre căsătorie. Eu pot să spun că ne-am liniştit, suntem bine. El e un pic supărat, dar o să îi treacă. Toate trec. Ne trezim, gătim, stăm cu căţeii, stăm la soare, dacă putem. Ne-am liniştit, suntem bine, sunt împlinită. Aşteptăm să vă dăm şi veşti. L-am primit pe 10 ianuarie, când am făcut 4 ani împreună.

Tot timpul găseşte un prilej sa îmi ia flori. Ştie că cu o floare face miracol. Avem contraziceri, ca în orice relaţie. Eu încerc tot timpul să îl ascult, că are experienţă de viaţă, dar până nu te dai cu capul, degeaba îţi spune cineva. Eu las de la mine. Încerc să îl ascult, de fiecare dată când nu l-am ascultat, nu mi-a fost bine”,  a declarat Laura Dincă pentru Antena Stars.