Momentul este sfâșietor. Pur și simplu nu te aștepți ca o vedetă, care la televizor surâde neîncetat, să treacă în viața de zi cu zi prin asemenea momente.

Ilinca și-a creat propriul canal de youtube. Promisese de mai mult timp acest lucru. Acum, iată, l-a făcut. Însă nu pentru a spune mărunțișuri.

Prima ei postare este despre propria viață. Și despre trăirile profunde pe care le-a străbătut de-a lungul timpului. Nu i-a fost deloc ușor.

La un moment dat a izbucnit în lacrimi. A vorbit despre cel mai dificil moment din viața ei, arată portalul www.wowbiz.ro.

Povestea este legată de starea de despresie prin care a trecut după nașterea fiului ei.

Citește și:

„În prima seară când am venit acasă cu Zian de la spital, copilul meu a plâns opt ore…

Și îmi aduc aminte și acum de asta, pentru că au fost opt ore al dracului de grele.

Cumva simțisem înainte… atacurile de panică din spital, însă, v-am zis, o să vorbesc într-un episod ulterior despre asta.

Am încercat, evident, toate soluțiile, după opt ore, în sfârșit, s-a potolit.

E frustrant pentru o mamă să nu reușească să își liniștească copilul.

Cred că noaptea aceea a fost noaptea în care am simțit concret cum s-a instalat depresia postnatală.

Îmi era frică, îmi era teamă, eram obosită, pentru că nu dormisem și știm cu toți că oboseala, în condiții de stres, este cel mai mare dușman al unui om.

Citește și:

Eram stresată, aveam atacuri de panică, nu puteam să respir, nu reușeam să respir, iar toate astea i le transmiteam copilului meu”, a povestit Ilinca Vandici.

Ilinca spune că pentru ea copilul ei e totul. Pentru el face tot ce poate în viață. E însăși viața ei.

”Tocmai de aceea petrec foarte mult timp cu el, tocmai de aceea ne jucăm extrem de mult și încerc să găsesc tot felul de variante astfel încât el să zâmbească în permanență și să fie fericit, pentru că nu pot să-l aud că plânge.

E clar că undeva, în subconștient, încă mai sunt lucruri care mă afectează și probabil că acum este și momentul în care, spunând lucrurilor pe nume, reușesc să descarc… și poate că da, și un ajutor de specialitate mi-ar fi de mare folos”, a conchis Ilinca Vandici.