Ilie Năstase, fostul mare tenismen, a anunțat că nunta cu Ioana Simion programată pentru mijlocul lunii august va fi amânată. Presa scrie că după numai trei luni de mariaj cu Ioana îl ”paște” divorțul!

Recent, Ilie Nastase a declarat ca nunta cu Ioana Simion nu va mai avea loc anul acesta, și, cel mai probabil, anul următor, însă lucrurile nu stau deloc așa. Pe fostul sportiv îl ”paște” divorțul! Asta după ce surse din preajma celor doi au declarat că Ilie ar fi înşelat-o pe Ioana Simion.

Așadar, frumoasa brunetă a anulat nunta de pe 17 august şi se gândeşte să divorţeze la fix trei luni de când a spus ”da” la ofţerul stării civile.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

”Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”, au declarat pentru Click! surse din preajma celor doi.

Reamintim că Ilie Năstase a susținut în cadrul unei emisiuni TV ca nunta va fi reprogramata pentru anul viitor.

„Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo cinci ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care ești contează”, a explicat Ilie Nastase.