evzmonden.ro Web analytics

Ilie Năstase, DECLARAȚII INCENDIARE despre noua iubită: „Mie îmi place…” EA este FEMEIA cu care se va muta după divorț?

Ilie Năstase, DECLARAȚII INCENDIARE despre noua iubită: „Mie îmi place…” EA este FEMEIA cu care se va muta după divorț?
Ilie Năstase, DECLARAȚII INCENDIARE despre noua iubită: „Mie îmi place...” EA este FEMEIA cu care se va muta după divorț?

Chiar dacă se află în plin divorț Brigitte Sfăt, Ilie Năstase nu poate sta departe de sexul frumos. Se pare că fostul tenismen ar avea o nouă iubită. Acesta a făcut declarații despre viața sa din acest moment.

Potrivit spynews.ro, Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani, ar avea o nouă iubită. Fostul jucător de tenis a fost surprins în ipostaze tandre cu o femeie mult mai tânără decât el, iar despre noua sa cucerire, Ilie Năstase spune că arată foarte bine și este atras de ea. Mai mult, a angajat-o ca șofer personal pentru că are permisul de conducere suspendat.

„Am sărutat-o? Eu credeam că ea m-a sărutat pe mine. Eu am fost înainte cu mai multe domnişoare, nu ştiu care este ultima cu care am fost. Arăta bine, nu? Eu mă încurc cu femei urâte?! Dânsa este şoferiţa mea. Am angajat-o şoferiţă, că eu nu am voie să conduc pentru că eu nu am permis…
După poze vă daţi seama dacă este iubită sau şoferiţă. O fi iubită, nu ştiu. Poate şi mai mult o să fie, nu ştiu.

Divorţul este peste o lună. În momentul în care cineva bagă divorţ, nu mai ai nicio treabă. Dar pe soţia mea aţi văzut-o că e prin Turcia cu un iubit? Eu ce să fac? Să stau ca prostul pe aici să mă uit?! Eu nu prea pot la vârsta mea să fac nimic, doar să ţin pe cineva de mână, cel mai mult pot să sărut pe cineva.

Eu nu pot să fac nimic, mi-a trecut timpul. Doar pot să admir o domnişoară şi să fiu drăguţ cu ea, atât. Mie îmi place ca eu să fiu cele care ia legătura cu ele, nu ele.

Ne-am văzut o dată. Dacă eu mă văd cu o persoană asta nu înseamnă că e iubitul sau iubita mea. Ne-am sărutat prieteneşte. N-am mai sărutat pe buze de…ăhăăă, demult’, a afirmat Ilie Năstase.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X