Legendarul jucător de tenis a făcut un gest incredibil pentru cea de-a cincea soție. I-a oferit un cadou fabulos de sute de mii de euro cu care a cucerit-o definitiv.

Ultimul cadou este de-a dreptul fabulos. Ioana, actuala soție a lui Nasty, a avut parte de surpriza vieții.

Cei doi se iubesc ca-n prima zi și au decis să se căsătorească religios, asta deși fostul sportiv a călcat strâmb și de data aceasta. Dacă în urmă cu puțin timp cei doi erau aproape de divorț, se pare că totul a luat o întorsătură neașteptată. Ioana a fost indulgentă și l-a iertat. Cei doi au trecut peste momentul acela și se bucură din nou de tot ce înseamnă iubirea.

Citește și: Incredibil. Cadou de zeci de mii de euro pentru Vulpița

Surse apropiate celor doi spun că Nasty i-ar fi făcut un cadou foarte scump. Este vorba de o clinică medicală. Ioana își dorea foarte mult să facă o clinică medicală și Ilie Năstase a decis să investească în aceast proiect. Clinica va fi dezvoltată în parteneriat cu un medic generalist, prietenă de-a Ioanei.

Cele două vor deschide o clinică în Capitală, cu dotări la nivel înalt. Au închiriat deja un spaţiu şi urmează să aducă aparatura necesară şi personal calificat. Cadoul lui Năstase s-a materializat după mai multe vizite şi discuţii cu prietena Ioanei. Au închiriat o vilă în Dorobanţi şi urmează să aducă aparatura și personalul medical.

”În noiembrie eu şi prietena mea am început să discutăm mai în serios despre acest proiect. Ea este medic generalist la American Hospital, o renumită clinică din Turcia, dar are şi putere decizională acolo, aşa că am hotărât să deschidem în Bucureşti o clinică unde oamenii vor găsi de la oncologie, până la estetică şi vom avea medici atât din Turcia, cât şi din România. La începutul lunii decembrie am închiriat deja o vilă în zona Dorobanţi, vom aduce aparatura din America, însă va mai dura puţin până vom deschide pentru că ne ocupăm de acte”, a declarat Ioana Simion, citată de playtech.ro.