Ilie Nastase a desfiintat-o pe Serena Williams! Atac dur la adresa celebrei jucatoare de tenis: “Trebuie sa o ridice cu macaraua.”

Ilie Nastase a vorbit despre evoulutia Simonei Halep  in cadrul turneului de la Wimbledon. Exceptand remarcele referitoare la joc, omul de afaceri a oferit cateva afirmatii rautăcioase la adresa tenismenei Serena Williams.

Invitat la Digisport, fostul numărul 1 ATP Ilie Nastase a vorbit despre semifinala jucata de Halep ieri, la Wimbledon: „Nu au fost momente în care să fie vreo problemă, să revină Svitolina. Ea s-a enervat la 5-1, nu pricep de ce, eu la 5-1 arătam tabela adversarilor, ea se enervează. Se simte foarte bine pe iarbă, se vede. În afară de Zhang și Svitolina nu prea a avut adversare”. 

Citește și: Elena Ceausescu și Ilie Nastase au avut un moment intim. Cine ar fi crezut?

Ilie Nastase, unicul roman care a mai jucat in finala Wimbledon, in 1972 si 1976, nu s-a putut abtine din a o jigni pe jucatoarea Serena Williams.

„Simona are prima șansă, chiar și cu Serena, care e puțin cam obosită, cam grasă, a slăbit vreo 20 de grame, trebuie să o ridice cu macaraua. Serena nu stă fizic prea bine, poate o bate Strycova, care e jucătoare de dublu, nu de simplu. Dacă joacă cu Serena, Simona trebuie să o alerge, să dea scurte. Acum cred că Serena va avea o atitudine de număr 2 în fața Simonei. Dacă aș fi antrenorul Simonei, m-aș concentra doar la turneele de grand slam”,a declarat Năstase.