}

Ileana Badiu a DEZVĂLUIT secretul său. Uite ce METODĂ MIRACULOASĂ o ajută să se mențină în formă la 44 de ani

Ileana Badiu a DEZVĂLUIT secretul său. Uite ce METODĂ MIRACULOASĂ o ajută să se mențină în formă la 44 de ani
Ileana Badiu a DEZVĂLUIT secretul său. Uite ce METODĂ MIRACULOASĂ o ajută să se mențină în formă la 44 de ani
Autor:

Ileana Badiu se apropie vertiginos de 44 de ani și este într-o formă fizică demnă de invidiat. Într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la Libertatea, vedeta a divulgat secretul anti-aging celor interesate de un mod de viață sănătos.

Deși trecută de pragul vârstei de 40 de ani, Ileana Badiu se numără printre cele mai frumoase femei din România. Ea are o siluetă impecabilă și un ten fără probleme. Totul se datorează unui stil de viață echilibrat, așa cum îi place să spună, dar și curelor de detoxifiere pe care le face de aproximativ 10 ani.

Eu fac asta de câțiva ani de zile, pentru mine nu-i deloc greu, e o rutină aproape. Atâta vreme cât nu te gândești la mâncare, totul e în regulă, dar dacă cineva îți vorbește tot timpul de mâncare sigur că-ți secretă stomacul sucuri gastrice și începe să ți se facă foame. , a povestit Ileana.

„Teoria spune că e bine să faci detox o dată la 6 luni, ceea ce eu și fac, așa că pot să certific pe corpul meu sau pe felul în care mă simt. E bine să duci o viață cât se poate de echilibrată. Iar echilibrat nu înseamnă neapărat o dietă permanentă, ci înseamnă că poți să și greșești alimentar, dar să nu o faci chiar zilnic și nu chiar cu toate de-o dată. Adică nu și prăjitură, dar și pâine, și alcool. De exemplu, o regulă bună ar fi să mănânci foarte echilibrat 5 zile pe săptămână și 2 să-ți permiți să fii mai liber.”

Ileana Badiu a descoperit secretul anti aging

Ileana a mai spus că pentru a avea o siluetă armonioasă și pentru a arăta bine la orice vârstă, nu înseamnă că trebuie să ne transformăm în scalvii dietelor.

Ba sigur că fac și greșeli. Am comunicat și comunic tot timpul că sunt fumătoare și îmi asum treaba asta, nu că ar fi ceva de laudă, dar asta este, fac excese uneori, pierd și nopțile destul de multe ori, ceea ce sigur că pentru anti-aging nu-i bun deloc și atunci încerc să mă echilibrez. După ce fac așa ceva, următoarele zile sunt mult mai atentă și încerc să păstrez echilibru și să fac mult sport”, a încheiat Ileana.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X