}

Il vrea inapoi! Nicoleta Voicu i-a scris o POEZIE EROTICA lui Gheorghe Turda: „Te-as iubi ca o felina, in lenjerii de matase.”

Il vrea inapoi! Nicoleta Voicu i-a scris o POEZIE EROTICA lui Gheorghe Turda: „Te-as iubi ca o felina, in lenjerii de matase.”
Il vrea inapoi! Nicoleta Voicu i-a scris o POEZIE EROTICA lui Gheorghe Turda: "Te-as iubi ca o felina, in lenjerii de matase."

Il vrea inapoi! Nicoleta Voicu i-a scris o POEZIE EROTICA lui Gheorghe Turda: „Te-as iubi ca o felina, in lenjerii de matase.”

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda, în vârstă de 70 de ani, și iubita sa, Nicoleta Voicu, în vârstă de 47 de ani, formau unul dintre cele mai recente cupluri din muzica populară, însă acum s-au despărțit.

Dupa ce s-a aflat de separarea lor, ambii au oferit declaratii cu privire la despartire! Invitata la Antena Stars, Nicoleta Voicu a oferit dezvaluiri despre relatia cu Gheorghe Turda, afirmand ca ar fi avut motive reale de gelozie.

Se pare ca Nicoleta Voicu a schimbat macazul, iar acum isi doreste sa se impace cu celebrul artist! Din dorinta de a-l aduce inapoi, artista a apelat la talentul ei poetic si i-a transmis fostului sau iubit un mesaj erotic.

„Te-aş iubi ca o felină/În lenjerii de mătase. Să-mi simţi trupul pe tot trupul,/Geana nopţii să se lase. Îţi simt buzele pe spate, Agonia-n mine curge./Tu mă arunci în păcate,/ Eu te iubesc pân la sânge”. 

Gheorghe Turda nu a fost deloc impresionat de vorbele fostei sale iubite, ba chiar a marturisit ca nu mai exista cale de intoarcere.

„Un maramureşean, când îşi dă cuvântul, îl şi respectă. Eu am spus că ne-am despărţit şi nu vreau să mă mai împac cu Nicoleta. Am auzit că e tristă, că plânge pe la televizor, dar nu mă înmoaie. Poezia e frumoasă, doar că ea a făcut o gafă prea mare ca eu să pot să trec peste ea”, a declarat interpretul, potrivit Libertatea.

In plus, Gheorghe Turda s-a declarat profund dezamagit de iubita sa tinerica, care s-a laudat ca ar fi avut grija de el in perioada in care a fost bolnav.

„A strigat în gura mare că m-a îngrijit, mi-a stat la căpătâi atunci când mi-a fost depistat cancerul de piele. În fapt, a fost vorba despre o aluniţă pe care am avut-o la tâmplă, şi care mi-a fost extirpată imediat. A durat 30 de minute, apoi am plecat acasă pe picioarele mele şi cu un mic pansament în locul cu pricina. Acasă a trebuit să urmez un tratament care presupunea curăţarea acelei răni şi aplicarea unor picături speciale, de două ori pe zi. Deci nu am fost bolnav, nu am căzut la pat, nu am avut nevoie să mă spele sau să mă hrănească cu linguriţa.

A fost cea mai simplă treabă, iar pentru faptul că ea m-a însoţit la medic şi mi-a pus acele picături, cred că am fost un mare domn cu ea, financiar vorbind. Însă nu asta vreau să scot în evidenţă, nu vreau să mă laud. Dar, totuşi, nu suport minciuna şi urăsc când cineva îmi „scoate ochii”. Sunt un om zdravăn, sănătos. Ce să zic, cred şi eu că plânge după mine la cât am răsfăţat-o”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • TURDA ISI FACE PUBLICITATE, PENTRU PUBLICITATE SI-AR VOPSI SI GAOAZA IN VERDE SI AR APAREA LA TV !!!
    RUSINE turda , ATITUDINE DE MILITIAN , MILITIAN AI FOST TOATA VIATA

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X