Îl recunoașteți? Se întâmplă ceva cu omul care invada mai demult scena muzicii rock ca un taur. Este ceva ciudat, poate normal, dar ciudat.

În primul rând tuturor ni se pare…ciudat că Meat Loaf nu mai e tânăr! A atins venerabila vârstă de 72 de ani. Și nu mai este taurul acela rock al muzicii. Primele semne că se întâmplă ceva cu el au apărut prin 2011. Apoi s-au succedat. E vorba despre probleme cu echilibrul. Acesta fiind si motivul pentru care a cazut de mai multe ori pe scenă în ultimii ani. De fapt, în  2011, căzătura sa în timpul unui concert a făcut mare vâlvă. Iar el a pus totul pe seama astmului. Totul însă s-a repetat, totul a devenit ciudat și pentru el și pentru spectatori. Doctorii i-au găsit re “probleme cu echilibrul”. “Am avut 18 contuzii, iar în ultimii ani s-au înmulțit”, a declarat artistul.

Se întâmplă ceva – Nu se mai poate deplasa fără baston

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Acum “ciudățenia” e mai mare. Se pare că nu va mai putea cânta. Chiar dacă initial, după ce doctorii i-au semnalat, i-au zis că în cele din urmă va reuși să urce pe scenă și să cânte. Cam greu însă. Nu se mai poate deplasa fără sprijin, ori fără un baston. “Am devenit din ce în ce mai rezistent de-a lungul anilor şi nu m-am oprit niciodată. Altădată am fost lovit în cap cu un tac şi m-am întors către agresor şi i-am spus <<Ai făcut o mare greşeală, amice!>>. Altă dată mi-am luat în cap o sticlă de whisky, am lovit un dulap cu capul. Am avut 18 copci. Niciodată însă n-am fost pus la pământ. Niciodată. Mă doare cumplit spatele. Probabil şi pentru că sunt puţin dus cu capul, cel mai probabil de la contuzii.”