Iată cum pot stârni și cele mai fierbinți dorințe ale iubitului tău

Iată cum pot stârni și cele mai fierbinți dorințe ale iubitului tău
Iată cum pot stârni și cele mai fierbinți dorințe ale iubitului tău
Autor:

Nici nu încape îndoială că există vreo femeie care să nu cunoască punctele sensibile ale iubitului său, dar se știe că bărbații au secrete adânc ascunse despre care nu vorbesc niciodată. Nu e bai, vezi aici cum poți intriga și cel mai secretos mascul:

Frica. Cercetătorii de la Universitatea British Columbia au împărţit un număr de bărbaţi în două grupuri egale şi i-au pus să stea pe două poduri diferite: unul banal, iar celălalt lung, suspendat la 100 de metri în aer şi care nu era foarte stabil. În continuare, ei au trimis o femeie frumoasă la fiecare pentru a răspunde la câteva întrebări legate de sex. Se pare că bărbaţii ce se aflau pe podul aflat la înalţime au dat răspunsuri mai deschise şi mai provocatoare.

 Mâinile lungi şi subţiri. Dacă până acum circula mitul „picioarelor lungi”, cercetătorii de la Universitatea New South Wales din Sydney, Australia ne arată că nu este adevărat. Mâinile lungi și subțiri stârnesc mai rapid dorințele bărbaților.
Jucăriile sexuale. Multe femei se simt jenate atunci când partenerul le găseşte jucăriile sexuale şi în niciun caz nu ar accepta să le folosească de faţă cu el. Însă aceasta este o greşeală mare, pentru că bărbaţii se excită vizual mai mult chiar și decât tactil.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X