A fost considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, insa timpul nu iarta pe nimeni! Iata cum arata acum Romina a lui Al Bano. Artista are 67 de ani! – FOTO

Al Bano si Romina Power au format unul dintre cele mai indragite cupluri din lume, adorați și la noi în România! Melodiile lor au si acum un real succes, dovadă fiind faptul că cei doi au continuat sa sustina des concerte în toată lumea, chiar și la noi.

Al Bano și Romina Power au reprezentat unul dintre cele mai faimoase duete din muzica internațională, fiind renumiți prin hituri precum “Felicita”, “Sempre sempre”, “Nostalgia Canaglia” sau “Liberta”.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

Actriță și cântăreață, Romina Francesca Power s-a născut în Los Angeles (California) pe 2 octombrie 1951fiind fiica unor celebri actori: neuitatul june prim al anilor ’30, actorul Tyrone Power, și actrița de origine mexicană Linda Christian.

În 1967, Albano și Romina s-au întâlnit în timpul filmărilor la producția “Nel Sole”, numit după una dintre piesele artistului. În 1970, cei doi s-au căsătorit în Cellino San Marco. Au filmat împreună câteva filme, între 1967 și 1983. Cu toate acestea, între 1969 și 1974, Romina Power a lansat trei albume solo.

În 1975, cuplul a lansat albumul de debut, “Dialogo”, urmat de un lung șir de materiale discografice. Un an mai târziu, cei doi au reprezentat Italia la Eurovision cu piesa “We’ll Live It All Again”, interpretată în engleză și italiană.

Albano împreună cu Romina câștigă, în 1982, premiul al doilea la San Remo cu ”Felicita”. În același an, cuplul lansează două albume: “Felicita” și “Che Angelo Sei”.

Anul 1984 le aduce marele premiul al Festivalului San Remo, cu piesa “Ci sara”, de pe albumul “Effetto Amore”. Urmează un contract semnat cu WEA și lansarea albumului de succes “Sempre sempre”.

În 1987 apare unul dintre cele mai cunoscute albume Albano și Romina Power, “Liberta”, dar este și anul unei noi participări la San Remo cu “Nostalgia canaglia”.

Doi ani mai târziu apare albumul “Fragile”, care include un duet Romina și Tyrone Power Jr., fratele său.În 1990, Albano și Romina lansează două noi albume de studio, “Fotografia di un momento” și “Weihnachten bei uns zu haus”. După 1990 cuplul vizitează România și au un succes imens cu muzica lor atât în inima nostalgicilor muzicii lor, cât și în rândul tinerilor care nu le cunoșteau muzica.

Un an mai târziu, cuplul aniversează 25 de ani de mariaj. Fericirea însă a ținut puțin timp, pentru că, în ianuarie 1994, fiica lor cea mare, Ylenia Carrisi, dispare în iar pentru cei doi începe o perioadă de coșmar. Căutările nesfârșite le afectează nu doar cariera, ci și relația de cuplu, cei doi divorțând în 1999. Pe lângă Ylenia, născută în 1970, cuplul mai are trei copii: Yari (1972), Cristel (1985) și Romina Jolanda (1987).

În urmă cu trei ani, cu ocazia unui concert în România, Al Bano a vorbit deschid despre despărțirea de Romina. “Eu am iubit-o foarte mult, nu am avut limite! Când Romina a decis să plece, mi-a rănit sufletul. Despre motivul separării trebuie să o întrebaţi pe ea, nu pe mine. Ea a plecat!”, a explicat solistul.