Iată cine s-a grăbit să posteze primele imagini cu FLORIN CĂLINESCU la Românii au talent

Iată cine s-a grăbit să posteze primele imagini cu FLORIN CĂLINESCU la Românii au talent
Iată cine s-a grăbit să posteze primele imagini cu FLORIN CĂLINESCU la Românii au talent
Autor:

Bebe Cotimanis a fost înlocuit cu Florin Călinescu la pupitrul emisiunii „Românii au talent”. Astfel, actorul care realiza la PRO TV „Chesiunea zilei”, în urmă cu 14 ani, iar în urmă cu doi ani sitcom-ul „Tanti Florica” se reîntoarce în trust, chiar dacă bunul său prieten Adrian Sârbu nu mai este la conducere.
În juriul Românii au talent, Florin Călinescu va selecta talente alături de Andi Moisescu, Andra şi Mihaela Rădulescu.
Fericită că va fi în emisiune alături de o legendă a televiziunii, Andra s-a grăbit să posteze primele imagini de la preselecţiile din Cluj ale celui mai urmărit show de divertisment.
„Cu noul coleg de banca… Va pupam! „, a scris cântăreaţa pe site-ul de socializare.
andra

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • fete de doi prosti. o lautareasa cu un ciripitor fiu de ofiter de secu. nu ati stiut ca si adrian sirbu a fost tot secu?? hai lasa-ma! nici de fostul tranzlator al lui ceausescu anume sergiu celac si mihai botez fosti ambasadori anglia si sua ca aveau de fap sotiile cumnate si botez facea figuratie scriind la europa libera? ducu bertzi, besoiu , varanul, rosca stanescu, doru stanculescu, misu cernea si multi alti dan purici au fost tot acolo? ei bine sa va spalati pe cap cu ei dragilor si o sa vedeti voi romanica ajunsa bine cindam sa-mivad ceafa. acum si de ramas in vest va fi si mai greu penru ca arabii au luat totul. fiti feritici de viitorul ce il aveti cu florin calinescu!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X