Iată ce vedete au dat dovadă de spirit caritabil

Iată ce vedete au dat dovadă de spirit caritabil
Iată ce vedete au dat dovadă de spirit caritabil
Autor:

În cadrul unui eveniment marca SOS Satele Copiilor, mai multe vedete s-au adunat în cadrul unui workshop să ofere și ei o mână de ajutor celor mai puțin norocoși ca ei.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Jorge, Valentina Pelinel, Giulia Anghelescu, Ellie White, Diana Munteanu Niculescu, Camelia Băltoi, Jojo, Alina Chivulescu și Carmen Negoiță sunt doar câteva persoane publice care au fost încântate de inițiativa SOS Satele Copiilor și care au dorit să fie prezente la atelierul creativ desfășurat împreună cu copiii comunității SOS din București. După turul în satul SOS și vizitarea caselor, vedetele și copiii au avut parte de o distracție dulce ornând brioșe pufoase.

Toți cei prezenți au avut ocazia să stea de vorbă cu asistentele maternale care au în grijă câte 6-7 copii ce Iocuiesc în satul SOS și unde găsesc dragostea și protecția de care au fost privați și de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios, fiind integrați în societate și implicați în activități educaționale și de dezvoltare personală.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X