Iată ce spune Liviu Vârciu despre femei! Liviu Vârciu își pune cenușă în cap. Celebrul actor și cântăreț român, cel care a înființat în anul 1998 împreună cu Aurelian Ciocan trupa L.A., se numără printre  cei mai cuceritori bărbați celebri din România.

Iată ce spune Liviu Vârciu despre femei. Într-un interviu pe care l-a acordat în trecut pentru Antena Stars, artistul  a dezvăluit că a fost tare dezamăgit de femei după ce a suferit din dragoste.

„Sunt un pic dezamăgit de… O să zică lumea că am înnebunit…”

„Acum sunt bine. Sunt un pic dezamăgit de… O să zică lumea că am înnebunit. Ăsta e adevărul, femeile au luat-o razna, nu mai sunt cum erau, nu mai lasă de la ele. Dacă femeia vrea să aibă o relaţie, o familie poate. Bărbatul e, așa, tot timpul a fost așa, mai fermecat. Toate se întâmplă la momentul potrivit. Dumnezeu face cumva aşa să le pună când îţi trebuiesc. Când ai nevoie în ultima fază, atunci îţi arată femeia, cred eu”, a afirmat Liviu.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Atunci, artistul a mai spus că preferă să se gândească doar la muncă: „Omul din mine – sincer, devotat, iubitor, înțelegător, gelos, statornic. Foarte multe calități. Nervos și neînțeles – sunt și câteva defecte… Viața mea acum e frumoasă. muncesc foarte mult și asta mă bucuă foarte tare. Muncesc cam în fiecare zi, chiar și în weekend. dar nu pot decât să fiu foarte fericit pentru că am mintea ocupată, mă gândesc doar la muncă și la muncă”, a mai spus Liviu.

Reamintim că Liviu Vârciu a fost căsătorit între 2009 și 2010 cu Adelina Pestrițu. Din relația cu Amy Teiceanu, Liviu Vârciu are o fiică, Carmina, iar din 2016 are o relație cu Anda Călin. A doua fiică a acestuia, Anastasia, s-a născut în 2017.