Iată ce alimente întârzie îmbătrânirea

Iată ce alimente întârzie îmbătrânirea
Iată ce alimente întârzie îmbătrânirea
Autor:

Potrivit nutriționistei americane Elisa Zied, autoarea unor cărți de specialitate, susține că aceste cinci alimente cresc speranța de viață și previne îmbătrânirea prematură.

1. Popcornul. Se spune despre acesta că ar fi o sursă excelentă de fibre, și că ar deține proprietăți anti-oxidante.

2. Cartofii. Adepții dietelor sărace în carbohidrați ar fi șocați să afle că nutriționista susține că aceștia sunt esențiali în menținerea glucozei la un nivel optim astfel încât să te simți plin de energie, chiar și pe timpul dietei. Pe lângă această propietate, cartofii mai previn și apariția ridurilor de expresie.

3. Cerealele. Cerealele integrale, cu multe fibre și lipsite de zahăr sunt cerealele „bune”, care nu doar dau senzația de sațietate ajutând la menținerea siluetei, dar te și protejează de o serie de boli ale sistemului digestiv.

4. Nucile. Un studiu recent de specialitate confirmă beneficiile importante ale nucilor, atâta timp cât sunt consumate cu masură. O porție de 30 de grame de nuci consummate zilnic, crește speranța de viață.

5. Ouăle. Sunt o sursă de proteine bune, de calitate. ” Dacă incluzi o porție de două ouă în micul dejun sau în masa de prânz, vei reuși să reduci numărul de calorii pe care l-ai consuma în mod normal la o astfel de masă”, explică Elisa Zied.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X