evzmonden.ro Web analytics

Iată ce a reuşit ANTONIA să obţină de la familia CASTELLANO

Iată ce a reuşit ANTONIA să obţină de la familia CASTELLANO
Iată ce a reuşit ANTONIA să obţină de la familia CASTELLANO

După ce Antonia, însoţită de Alex Velea, dar şi de Dominic, a petrecut patru zile în Italia, pentru a fi alături de Maya, fetiţa ei, care a aniversat pe 28 august împlinirea vârstei de cinci ani, Ciro Castellano, socrul cântăreţei a povestit cum a fost revederea.  Tatăl lui Vincenzo, a intrat în legătură telefonică directă la emisiunea “Agentul Vip”, de la Antena Stars şi a mărturisit şi că Antonia şi fiul lui au ajuns în final la o înţelegere, iar când s-au revăzut au reuşit chiar să se îmbrăţişeze.

antonia si fetita

Ciro Castellano a dezvăluit şi în ce constă înţelegerea din cei doi încă soţi: Maya va rămâne în Italia, unde va face şi şcoala, dar va petrece o parte din vacanţe şi din sărbători în România. Socrul cântăreţei a subliniat că nepoata sa îşi iubeşte foarte mult mama şi că ar fi o greşeală ca cele două să nu fie apropiate. Ciro Castellano a spus că divorţul durează atât de mult din cauza  birocraţiei, dar crede că până în Sărbătorile de Iarnă Antonia va fi o femeie liberă, iar Maya va putea petrece alături de mama ei vacanţa de iarnă.

Întrebat despre înţelegerile materiale dintre Vincenzo şi Antonia, omul de afaceri a spus că niciodată n-a fost vorba de aşa ceva.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X