Ianis Zicu i-a făcut avansuri unei românce celebre! Dezvăluiri incredibile

Ianis Zicu, fost golgheter al sezonului 2010-2011 al Ligii I cu 18 goluri, când juca la Poli Timișoara, i-a făcut avansuri unei românce celebre. Acesta a râvnit la formele uneia dintre cele mai atrăgătoare românce, însă aceasta i-a declinat invitația.

Andreea Antonescu era pe val, în trupa Andre, iar el, o tânără speranță a fotbalului, încerca să o cucerească pe frumoasa cântăreață.  Totul se întâmpla în urmă cu 20 de ani, când Andreea Antonescu avea 17 ani, iar Ianis Zicu doar 16 ani.

Chiar dacă fotbalistul avea lipici la femei, solista l-a refuzat categoric. Până acum nici unul dintre ei nu a recunoscut public că ar fi avut de a face unul cu altul, potrivit click.ro.

 „Nu a marcat…”

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Pentru că este o femeie liberă, Andreea Antonescu (37 de ani) își permite să vorbească deschis despre bărbații din viața ei, printre care l-a menționat și pe Ianis Zicu (36 de ani).

Invitată la PRO TV, ea a fost întrebată ce bărbat din showbiz a curtat-o insistent. Și a răspuns sincer: „Vă zic, dar s-a întâmplat acum 20 de ani. Ianis Zicu, însă nu a marcat”. 

Reamintim că Andreea Antonescu, fosta componentă a duo-ului pop-dance André, iubește din nou.

Andreea Antonescu a trecut printr-un divorț, iar la scurt timp după această separare, ea a anunțat că iubește din nou. Celebra cântăreață nu a divulgat numele noului iubit, însă a spus cât de mult s-a schimbat viața ei de când formează un cuplu.

„E altfel, altfel față de cum eram obișnuită să fiu tratată de multe persoane din jurul meu. Mă face să râd și asta este foarte important. E un lucru care mie mi-a lipsit mult”, a spus Andreea pentru PRO TV.