I-a facut o “lucrare” fină în birou și acum s-a decis să dea publicului detaliile +18. După aproximativ 20 de ani, Monica Lewinsky readuce în prim-plan aventura cu Bill Clinton.  De data aceasta, femeia, care a dobândit o largă notorietate publică datorită aventurii pe care a avut-o cu președintele SUA, va da detalii publicului despre relația amoroasă avută cu acesta.

Monica Lewinsky revine în atenția publicului, însă ca producător al unui sezon din serialul ”American Crime Story”. Aceasta va lucra la sezonul care spune povestea scandalului dintre Bill Clinton și Monica Lewinsky. Tânăra de 25 de ani, pe atunci, a mărturisit că a avut nouă contacte sexuale cu Bill Clinton în Biroul Oval de la Casa Albă. Primele știri au apărut în presă în ianuarie 1998, iar la scurt timp scandalul a luat amploare, potrivit unica.ro.

Citește și: Emmanuel Macron, propunere controversată. Mulți vor fi uimiți

La început Bill Clinton a negat, într-o conferință de presă, relația cu Lewinsky: ”Nu am avut relații sexuale cu acea femeie, domnișoara Lewinsky.”

La scurt timp după declarațiile făcute, președintele, care era căsătorit cu Hillary Clinton, a recunoscut în fața țării: ”Am avut o relație cu domnișoara Lewinsky și nu a fost o relație adecvată.”

În urma scandalului, Monica Lewinsky a fost nevoită să plece din țară pentru a-și găsi liniștea, însă a revenit ca vedetă TV pentru scurt timp. Apoi s-a orientat către afaceri și iată că acum, la 46 de ani, se întoarce la Hollywood.