I-a dispărut sfârcul lui Mario Lopez? Da, și asta a neliniștit anumite personaje, care participă la o anumită emisiune. Cu succes la români, căci în altă parte…

La iUmor, Mario Lopez a început numărul de magie cu ceva care i-a șocat pe jurați: „Unde e sfârcul?”. Acesta și-a luat sfârcul de pe piept și l-a pus la loc. Arătând că trucurile lui sunt inedite și nemaivăzute pe scena de la iUmor. Fascinată de apariția lui Mario, Delia a fost foarte fericită să-l aibă în fața ei. Momentul tău a fost senzațional”, a comentat aceasta.

I-a dispărut…Mario Lopez hipnotizează

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Mario a cucerit publicul cu trucul lui cu nisipul infinit. Acesta a umplut scena, la propriu, de nisip. Efectiv, concurentului îi curgea nisip din toate încheieturile. După a încercat cu bachete, joben și expresii magice, Mario a reușit într-un final. Să oprească cascada de nisip din palma lui. Spaniolul Mario Lopez este magician și şi-a descoperit talentul în urmã cu 10 ani, când fãcea trucuri pe stradă. Totul s-a schimbat însã acum 4 ani, când a început să țină spectacole mari de magie în toată lumea.

Pe lângă Delia, pe care a tulburat-o acum, nu demult l-a tulburat pe ihai Bendeac. Care a declarat ceva în acest sens. Cât timp a fost pe scenă, nu m-am gândit la nimic altceva. Parcă eram hipnotizat. Are capacitatea extraordinară de a nu prezenta un număr. Ca și cum apare cineva în fața ta. Și dacă tot e acolo, face ceva senzațional. E foarte tare sentimentul acesta și este foarte rar!”.