Scandal monstru între Huidu şi Găinuşă! Un subiect foarte, foarte sensibil i-a adus la cuţite pe cei doi foști colegi.

După tragedia din Caracal, Șerban Huidu se ceartă cu un blogger, dar și cu fostul său coleg Mihai Găinușă, care a scris un mesaj ce-l vizează direct pe Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că a omorât două adolescente. Găinușă spune că ”dacă prostituția era legală în țara asta, poate că fetele erau în viață, fiindcă monstrul mergea la bordel”.

”Dacă prostituția era legală în țara asta:

-poate că fetele erau în viață, fiindcă monstrul mergea la bordel.

Citește și: Alexandru Cumpanasu, poezie tulburatoare pentru Alexandra Macesanu: "Doar rezista, ai rabdare!"

-poate că violurile din Vaslui și din alte zone nu mai existau (în Olanda criminalitatea a scăzut cu 25% in ultimii 10 ani)

-poate că galeriile de fotbal erau mai calme

-poate că multe femei puteau strânge bani legal, ca să scape de sărăcie

-poate că nu eram pe locul 1 in Europa la minore gravide

– poate că bolile venerice erau mai puține, analizele fiind obligatorii

-poate proxenetismul si “corecțiile” aplicate fetelor erau eradicate

-poate că statul încasa impozitele pe care oricum le pierde din prostituția ilegală. (iar din amendarea prostituatelor, slabe speranțe)

Le pierde și din impozitarea bisericii, care se opune legalizarii prostituției, dar preoții numai ușă de biserică nu sunt.

Și poate castingul pentru “asistente tv” si (i)reality show-uri era mai interesant”, a scris Mihai Găinușă pe Facebook.

Mesajul l-a oripilat pe Șerban Huidu care a simțit nevoia să reacționeze: „Am gasit, printre multe alte opinii de pe net, despre subiectul momentului, două chestii care m-au oripilat. Prima vine de la omul cu care am facut Cronica, muncind umar la umar 14 ani la radio, și 13 la televizor. Totusi viata iti rezerva surprize nebănuite. Mișu Gainusa crede că lipsa legii Prostituției a dus la cele mai crunte momente ale noastre”.

Șerban Huidu a publicat și opinia unui blogger despre care a scris: ”Conform dictonului „tara arde si baba se piaptana”, aceasta ar fi fost cea mai trista opimie postata pe internet. Asta daca nu s-ar fi trezit un blogger, celebru la el pe scara blocului, sa elucubreze si el”:

Bloggerul i-a dat o replică pe măsură omului de televiziune Șerban Huidu: ”Haha, oameni buni, s-a trezit huidu la el pe blog ca l-am suparat cu postarea anterioara. nici macar nu l-am suparat ca pe restul, aia care au inteles din „traficul de carne vie se face cu acordul victimei, care e pacalita dar nu e dusa cu forta acolo” ca as fi zis „traficul de carne vie nu exista”.

nope. pe el l-a suparat ca am zis ca la prostituate se duc oameni normali si medii, nu doar dezaxatii. asta l-a deranjat pe el. ca am zis eu ca nu trebuie sa fii bolnav psihic sa te duci la prostituate.

s-a suparat si pe gainusa, ca si ala a zis ceva de prostitutie ca ar trebui sa fie legala. asta il deranjeaza pe el de face spume la gura. Ce-ai boss, am zis si noi asa o parere, nu am dat cu masina peste nimeni, relax”.

Șerban Huidu i-a dat bloggerului o replică acidă: ”Domnul degeaba nu a înțeles nimic. Nu asta era ideea. Prostituția legală sau nu… nu duce la rezolvarea problemei. Btw eu susțin legalizarea dar sa vorbesti despre asta in acest context, trebuie sa fii cel putin dereglat.

Si cand nu ai argumente, o bagi pe aia cu accidentul ca da bine. Pentru ca toti grohaitorii de pe net au motiv sa înjure. Jalnic tata!”, potrivit dcnews.ro.