Horoscopul zilei de marți, 17 septembrie. Zodia cu noroc uriaș pe toate planurile. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru marți, 17 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Ultimile cheltuieli pentru vară, primele pentru toamnă. Preţurile sunt mai mari decât ai prevăzut, asta te încurcă un pic, dar, banii vin şi se duc, cumpără ceea ce îți face plăcere!

TAUR O zi în care configuraţia astrologică pare a-ţi aduce noroc. Mai în toate domeniile. Dar e bine să ţii cont şi de sfaturile prietenilor, ale membrilor familiei, au un alt unghi de vedere!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Nu prea eşti dispus să faci confidenţe, să vorbeşti mult, cu toate că este una dintre abilităţile tale. Nu te mai interesează! Ai alte priorităţi şi te gândeşti la alte domenii, la altele!

RAC O pauză în viaţa ta socială te poate ajuta să reîncepi de unde îţi convine. S-au acumulat o mulţime de obligaţii care nu-ţi fac nicio plăcere şi de fapt, sunt numai forme fără conţinut!

LEU Ziua ţi se pare interminabilă. Ai o singură dorinţă: să ajungi în patul tău! Evită să te încarci cu problemele celor din jur. Azi înţelegi pe deplin noţiunea de efort, să tragi de tine!

FECIOARĂ O zi favorabilă. Îţi este solicitată opinia în diferite probleme. Limitează-te, însă, la domeniile cunoscute, pe care le stăpâneşti. Atenţie la vremea schimbătoare, îmbracă-te corespunzător!

BALANŢĂ Eşti foarte mulţumit pentru că ţi se acordă încredere şi colegii, prietenii, se bazează pe tine. Astăzi promovează proiectele tale strategice, cele de termen lung, la care poţi găsi sprijin!

SCORPION Azi ai toate şansele să te simţi bine, atât fizic cât şi psihic. Te simţi mai în formă ca să abordezi unele probleme pe care le amânai, le rostogoleai de azi, pe mâine. Nu pleca la drum lung!

SĂGETĂTOR Eşti solicitat astăzi, atât pe plan profesional cât sentimental. Trebuie să renunţi la obiceiurile proaste şi să revii la regulile unei alimentaţii sănătoase şi o unei vieţi de calitate.

CAPRICORN Capricornii sunt foarte interesaţi de siguranţa personală. Nu uita acest lucru când planifici drumurile pentru cumpărăturile de toamnă. Amână ce nu poţi rezolva, cere un sfat, nu strică!

VĂRSĂTOR Astăzi eviţi orice confruntare, orice discuţie în contradictoriu, te izolezi şi te gândeşti cum să te descurci în continuare. Gelozia îţi poate întuneca percepţia realităţii, fii atent!

PEŞTI Te distanţezi de anumite probleme şi de anumite persoane. E atât spre binele tău cât şi al lor! Nu oricine se potriveşte cu oricine, afinităţile selective sunt un joc complicat, fără logică!