Horoscopul zilei de luni, 16 septembrie. Schimbari neașteptate ce va dau peste cap planurile. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru luni, 16 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Astăzi ai o şansă de a-i arăta partenerului, familiei, buna credinţă, că nu renunţi uşor şi ca ai mijloacele de a merge înainte. Efortul îţi poate da oarece migrene, dar să ştii că merită!

TAUR Ai trecut printr-o perioada grea, care ţi-a pus la încercare sănătatea. Dai impresia unei persoane distrate, distante, lipsită de empatie. E momentul sa iei o pauză si să te îngrijeşti!

Citește și: Horoscop rune 9-15 Martie. Vesti uriase pentru o zodie: E anul lor!

GEMENI Începutul şcolii este un reper în viaţa ta. Nu ştie nimeni la ce te gândeşti, de fapt. Dar secretul tău este benefic şi te va ajuta să rezolvi o mulţime de probleme. Continuă pe drumul tău!

RAC Azi te cuprinde o dorinţă de gospodărie, să mergi la piaţă! Imaginezi muraturi delicioase şi zacuscă de ciuperci şi porneşti la fapte, dar nu exagera cu cheltuielile şi căută marfă bună!

LEU O stare de bine te cuprinde. Dorinţă de plimbare, de muzică, de vorbe multe cu prietenii. E greu să renunţi la rutină, dar multe din lucrurile cu care te-ai obişnuit, nu-ţi sunt favorabile!

FECIOARĂ În această zi de luni te simţi bine, după o perioadă de disconfort. Este o zi bună ca să faci bilanţul şi să vezi cât ai cheltuit cu vacanţa. Nu fii nemulţumit, nu regreta, a fost frumos!

BALANȚĂ Încerci să păstrezi un secret sentimental faţă de colegi, prieteni, anturaj, dar s-ar putea să fii dat de gol. Fii calm şi foloseşte acelaşi zâmbet şarmant. Poate merge şi de data asta!

SCORPION Te-ai cam plictisit de lentoarea cu care se întamplă lucrurile. Azi ai şansa să accelezi din proprie initiativa şi să decidezi drumul care îţi convine. Fermitatea te slujeşte, îţi face bine!

SĂGETATOR Doar sprijinul permanent și constant al celor dragi te face să faci faţă exigenţelor vieţii, constaţi, cu îngrijorare, sau cu regret. Mulţumeşte-le şi continuă, încearcă, încearcă mereu!

CAPRICORN Uneori te comporţi ca un copil şi azi e una dintre zile. Ai ceva de ascuns, dar nu te pricepi deloc. Cere un sfat competent de la mincinoşii consacraţi ai zodiacului: Scorpionii şi Gemenii!

VARSATOR Ai primit de acasă o însărcinare importanta pentru care te simţi bine pregătit şi… motivat. Poate să fie şi cumpărarea de castraveţi şi gogoşari. Perseverează în ceea ce ştii mai bine!

PEȘTI Conjunctura îţi aduce o noua atitudine faţă de cei pe care îi bănuieşti că profită de tine. Te hotărăşti să fii mai reţinut în a-ţi oferi serviciile unor persoane care nici nu îți mulţumesc.