HOROSCOPUL zilei de 30 august 2019! Află ce ţi-au pregătit astrele pentru vineri, 30 august, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC Ai grijă, astăzi, la afirmaţiile de care nu eşti foarte sigur. Ai toate şansele să creezi o situaţie complexă din care poți ieşi cu dificultate. Nu pleca la drum lung, pe seară, mai ales!

TAUR O zi plină de energie pentru tine. Te simţi dat la o parte şi vrei să fii în centrul problemelor. Cei dragi te protejează ştiind de minusurile tale. Dar, puţin sport, mişcare, face minuni!

GEMENI Dimineaţa totul se petrece conform planului. Totuşi, în sufletul tău mai mocneşte o scânteie de neîncredere, de teamă că nu o să reuşeşti. Încearcă să nu cedezi impulsurilor tale anxioase.

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

RAC Astăzi realizezi că există un decalaj între planurile tale şi realitate, diferenţă care se măreşte. Natura ta pacifică îţi joacă o festă. Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti!

LEU Preferi să păstrezi poziţia, să rămîi în centrul situaţiei – poţi să ai controlul informaţiilor. Conjunctura arată o perioada bună pentru negocieri, relaţiile sociale sunt bine aspectate.

FECIOARĂ Astăzi nu este o zi favorabilă pentru schimbări. Nu uita să apreciezi ceea ce ai şi nu mai râvni la lucruri iluzorii. Există în tine o doză de naivitate adolescentină, feciorelnică! Nu exagera!

BALANŢĂ Ai impresia că totul este împotriva ta. Tot felul de mici incidente te fac să crezi că norocul nu mai este de partea ta, dar ar fi bine să fii mai atent, norocul şi-l face şi omul!

SCORPION Mici ambiţii personale care nu-ţi dădeau pace, par să ajungă, azi, la o finalitate, la un rezultat. Bucură-te de reuşite alături de prietenii tăi şi aminteşte-ţi de cei care te-au sprijinit.

SĂGETĂTOR Mai vine Soarele şi pe strada ta. O zi bună, norocoasă. Urmare unor veşti bune eşti entuziast, activ şi motivat! Mergi direct pe calea ta fără să ţii seama de piedici şi obstacole!

CAPRICORN Situaţia la serviciu, unde munceşti, pare tensionată dar o poţi dezamorsa printr-un permanent zâmbet. Astăzi te vor bântui nişte „fantome” de mai demult. Încearcă să nu trăieşti în trecut!

VĂRSĂTOR După un concediu concentrat, plin de distracţii, astăzi este momentul să te odihneşti puţin. Nu ceda nostalgiei, regretelor, deciziile luate au fost cele mai bune la momentul respectiv.

PEŞTI Astăzi este ziua potrivită să te ocupi de consolidarea relaţiilor sociale cu colegii de serviciu. Trebuie sa sprijini pe cineva din anturajul apropiat, care are mare nevoie de ajutor!