Horoscop14 ianuarie! Zodia care trebuie să fie atentă la bani! Radu Ștefănescu: Nu risca cheltuind mai mult. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de 14 ianuarie.

Horoscop14 ianuarie! Horoscop14 ianuarie! BERBEC Eşti cam nehotărât şi nu ştii dacă să mergi pe mâna cuiva din familie pentru o decizie importantă. Nu te grăbi, astăzi trebuie să te mai gândeşti şi să vezi ce și cum este mai bine pentru tine. O dimineaţă agitată şi obositoare care te lasă chiar pe tine, campionul rapidităţii, fără suflu. Astăzi nu te enerva in mod disproportionat şi inutil. Este o problemă de bani, bani mai puţini decât te aşteptai. Pe care trebuia să-i primeşti sau ţi-ai făcut iluzia că o să-i primeşti. În orice caz nu ai nici un motiv să dai pe afară de fericire. Dar nici nu exagera cu depresia!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

TAUR O veste de departe, o informatie, un telefon sau un e-mail. Ceva de natura aceasta iti sugereaza astăzi ca trebuie sa faci urgent o schimbare in viata ta! Esti obosit si nu prea ai chef de discutii. Cu nimeni. Mai bine fa-ti ordine în hârtii sau in foldere. O sa gasesti ceva ce iti va da o idee grozava! În ceea ce priveşte sănătatea stelele te averizează că bei prea puţine lichide. Nu uita că o apă de bună calitate este cheia sănătăţii şi a unei vieţi lungi. Nu lăsa pe nimeni, chiar bine intenţionat, să facă pe mediatorul în problemele tale sentimentale sau familiale.

GEMENI Ai de câştigat ceva, poate în registrul sentimental, dar depinde de tine să ai succes şi să nu dai naştere la bârfe. Reuşita este aproape sigura, condiţile sunt însă răbdarea şi discreţia. Totuşi, dezamagirea pe care o simti este urmarea prostului tau obicei sa idealizezi in mod nerealist situatia si persoana in cauza! Pe de altă parte eşti cuprins de un fel de armonie interioră care îţi place şi eşti gata să spui cele mai mari ironii sau să judeci cinic pe oricine. Configuraţia astrală arată că este momentul potrivit pentru consolidarea situaţiei tale financiare şi profesionale. Nu ezita!

Horoscop14 ianuarie! Nu risca cheltuind mai mult decât trebuie

RAC Evită împrumuturile de bani, nu risca cheltuind mai mult decât trebuie, în această perioadă nu ai venituri mari. Totuşi o veste bună, sau o surpriză plăcută din partea anturajului apropiat. Ziua de azi se desfasoara cu viteza pe repede inainte, dar tu nu trebuie sa pierzi din vedere niste amanunte si atitudini care iti pot folosi. Ai dori ceva deosebit, o schimbare care sa-ti lumineze sufletul. Orice, numai sa ieşi din respingatorul cenuşiu cotidian. Un film sau o carte buna iti pot schimba in bine starea psihica! În a doua parte a zilei primeşti unele informaţii care te pot avantaja.

LEU Nu te implica în discuţii cu semnele de aer. Atenţie, în special, la Gemeni. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil, dar nu exagera cu promisiunile şi generozitatea. Nu lasa lucrurile pe maine, fa-le astazi. Intai fa-ti un plan, apoi actioneaza cu chibzuinta. Desigur ca natura ta imperială, intelegatoare este exploatata de multi. Simti acest lucru si te inversunezi impotriva lor. Cam fara succes. Ai un prilej si nu trebuie sa-l ratezi. Nu vorbi mult, decat dacă spui cu adevarat lucruri interesante. Nu te împopoţona cu obiecte prea scumpe. Acestea sunt proteze, care suplinesc lipsa de valoare. Oamenii cu adevărat importanţi nu poartă „accesorii”. Sunt suficient de valoroşi.

FECIOARĂ Trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărâre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci. Bea mai multă apă, dar nu rece! Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Un procent dintre Fecioare au probleme sentimentale. In dragoste este ca in supermarket: ai de unde alege, dar nu gaseşti ceea ce iti trebuie. Mai nou, se pare ca şi oferta este la solduri! Daca astazi te simti cumva zdrobit de refuzurile sefilor si ale colegilor, nu-ti risipi inutil energia ca sa demonstrezi ca ai totusi dreptate. Legăturile de sânge conteaza, restul sunt nişte străini, aşa ca tot de la părinti, sau fraţi, surori poţi obţine ceva bani şi poate şi o vorbă bună. Trebuie doar să încerci.

BALANŢĂ Eşti anunţat de o nouă cheltuială importantă, poate o nouă taxă. Se pare, însă, că totul se rezolvă cu bine. Seară plăcută pentru procentul din zodie amator de valori clasice şi armonie! Nu te lua dupa cine stie ce aiureli, zodia ta respecta întotdeauna traditia. „More maiorum” – este deviza ta veche, după obiceiul strămoşilor! Ia lucrurile usor si cu mult calm. Nimeni nu-ţi vrea raul, iar duşmanii sunt plecati. Analizeaza bine şi vei vedea ca este o situatie obiectiva. Trebuie să redescoperi şi să te apropii de dorinţele şi nevoile tale originare, de nucleul motivaţiilor tale. Vei descoperi ce departe te-a dus valul vieţii de ceea ce îţi doreai tu de fapt.

SCORPION Vrei să înţelegi de ce nu ai spor în ceea ce faci. Poate nu colaborezi cu cine trebuie sau poate nu îţi pui în valoare potenţialul. Analizează la rece şi ia masuri. Seară plăcută, culturală. Astăzi ai noroc si totul iti iese chiar usor, cu toate că ai probleme. Pe termen lung horoscopul tau este bun si chiar foarte bun, chiar daca ti se pare ca ai probleme, acum, în prezent. Ziua de astăzi este o zi plina si densa, dar si cu realizari notabile in prima parte, iar in a doua parte cu distractii si buna-dispozitie. Poate unde te simţi bine, sănătos şi cu putere de muncă!

SĂGETĂTOR Aspecte favorabile deciziilor, la muncă. De asemenea o zi relaxantă, plăcută, ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor profesionale. Găseşti nota potrivită în acordul sentimental. Vrei mai mult decât se poate, dar nu e vina ta. Si in stele scrie ca astazi, meriti mai mult. Fii mai convingator si insistent cind soliciti. Stagnezi pe o pozitie profesionala care nu prea se potriveste cu visele tale. Cu mai multa tenacitate si noroc o sa ajungi unde iti doreai. Dar trebuie să-ţi faci un plan, o strategie, pentru Numele Lui Dumnezeu ! Nu mai aştepta să trecă timpul, nu te mai mulţumi cu frimituri.Începe chiar de astăzi.

Citește continuarea…