HOROSCOP zilnic, 18 septembrie 2019. Gemenii sunt puși în faţa unei structuri complexe care nu funcţionează bine. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru miercuri, 18 septembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Azi ai un umor sclipitor, ceea ce, să fim drepţi, nu te caracterizează! Poţi să pui la punct cu multă abilitate pe cei care îţi invadează teritoriul fizic, sau psihic, se bagă în sufletul tău.

TAUR Toată lumea îţi spune că ai multe calităţi. Trebuie să te foloseşti de aceste atuuri atunci când trebuie, la momentul potrivit şi azi este una dintre acele zile. Obţii ceea ce ţi-ai propus!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI Trebuie să descoperi unde e inexactitatea, eroarea, defectul. Eşti pus în faţa unei structuri complexe care nu funcţionează bine. Ai idei şi imaginaţie, până seara o să rezolvi cu siguranţă!

RAC Te pui, încet, în mişcare… Ai nevoie de acest lucru, de mişcare fizică, cât şi schimburi de idei, mişcare spirituală. Poţi întâlni pe cineva care îţi arată bucuria de a face lucruri bune!

LEU Eşti prea încordat şi prea nervos. Eliberează energia negativă prin sport, sau prin practicarea unei discipline spirituale. Rugăciunea este cea mai recomandată şi răspândită la noi!

FECIOARĂ Te-ai hotărât ca astăzi să iei în considerare partea plină a paharului. Ai o atitudine pozitivă şi acest lucru nu trece neobservat. Poţi să atingi obiectivele tactice pe care ţi le propui!

BALANŢĂ Azi poţi să mizezi pe capacitatea ta de seducţie, ca să convingi anturajul în vederea realizării intereselor tale. Atenţie la schimbările bruşte de temperatură ale vremii, evită să răceşti!

SCORPION Te simţi gata de orice, eşti într-o formă de zile mari! Parcă nimic nu te poate tulbura şi nimic nu pare supărător. De fapt aşa este, dedică ziua cu multă plăcere familiei, celor mici.

SĂGETĂTOR În timpul zilei de azi îţi schimbi de câteva ori opiniile. Ai nevoie de o schimbare în viaţa ta socială şi sentimentală. Această schimbare necesară se poate face cu paşi mici, dialogând!

CAPRICORN Dimineaţa eşti o adevărată forţă a naturii. Ai o energie puţin obişnuită şi te comporţi ca un uragan. Trebuie să te concentrezi ca să rezolvi problemele urgente care te asalteză astăzi!

VĂRSĂTOR Astăzi eşti în armonie cu anturajul, dar şi cu sufletul. Nu uita că nu ai suflet, eşti un suflet care ai un corp! O zi bună, pentru că micile necazuri cotidiene nu îţi tulbură echilibrul.

PEŞTI Agresivitatea nu îţi place şi nu te caracterizează. Faţă de un climat violent ai o justificată reţinere şi delimitare. Ai de dus la capăt unele probleme complicate, la serviciu şi acasă.