Horoscop weekend! Zodia care trebuie să evite necazurile. Află ce îți rezervă astrele potrivit horoscopului oferit de profesorul Radu Ștefănescu.

Horoscop weekend! BERBEC. Poţi să depăşeşti problema de sâmbătă prin răbdare şi o analiză de detaliu. După excesele de sărbători este cazul unei cure de stabilizare, ajustează regimul alimentar şi odihneşte-te mai mult. Configuraţia astrologică arată că al doilea weekend din 2020 este aspectat favorabil – aşa încât poţi da dovadă de dinamism, aşa cum îţi place ţie. „Repede şi bine” este crezul tău în această perioadă şi interesele tale personale avansează în direcţia dorită „repede şi bine”.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

TAUR. Fiind vorba despre nişte probleme financiare, poate de bani cheltuiţi fără scop, nu trebuie să înveninezi atmosfera! Fii plăcut, vorbeşte cu zâmbetul pe buze şi toată lumea o să fie de acord! În acest weekend trebuie să faci mai mult efort decât în mod obişnuit ca să realizezi ce ţi-ai propus. Din această cauză cele două zile par obositoare şi uşor agasante. Nostalgia ţi se strecoară şi în suflet, chiar dacă vremea şi vremurile sunt „doar o copie”.

GEMENI. Sâmbăta aceasta orice activitate îţi apare ca muncile lui Hercule. Dispunerea zodiacului te ajuta să aduci logica carteziană în propriile gânduri. Dar, nativii din Gemeni au unele probleme. Totuşi, norocul îţi zâmbeşte fad în zilele de 11 şi 12 ianuarie, după eclipsa de Lună. Nu eşti avantajat în comunicare şi în imagine – domeniile în care excelezi, de fapt. Trebuie să eviţi cu diplomaţie discuţiile în contradictoriu ca să nu se transforme în reproşuri memorabile, sau gafe anecdotice.

RAC. Sâmbătă poţi să întâlneşti unele persoane pe care le asociezi cu perioade trecute din viaţa ta. Perioade plăcute, sau, sumbre, dar ceea ce te uimeşte este nepăsarea lor, lipsa lor de orice reacţie! În al doilea weekend din anul 2020 eşti mult mai influenţat, decât de obicei, de celesta ta patroană, Luna. Starea ta psihică este în rezonanţă cu fazele Lunii. Adică, este în scădere, după eclipsa din noaptea trecută. Duminică ai o perioadă mai bună şi lucrurile par să se aranjeze.

LEU. Sâmbătă este o zi plăcută în care te trezeşti târziu şi te culci devreme. Ai timp şi de distracţii, pe net, sau de vizite pe la prieteni. Seară neapărat culturală, cu o carte bună, sau un film de artă! Este timp şi de muncă, dar şi de distracţie! Poţi să faci curăţenie şi ordine, aceasta numai sâmbătă, că duminică este sărbătoare mare şi nu este bine să munceşti, când gândurile tale ar trebui îndreptate în altă parte. Duminică, poţi să te şi distrezi puţin!

FECIOARĂ. Sâmbătă nu te implica în discuţii cu semnele de foc. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Atenţie la cumpărături. O zi de sâmbătă bună, care trece repede, ca orice lucru bun. Duminică seara intri puţin în viteză şi laşi lenea pe mai târziu, pentru ca ai nevoie, dupa caz, de o rochiță, sau o camașe impecabilă, pentru că mâine începi a doua săptămână adevarată de lucru din 2020 şi vrei să porneşti, de luni, cu dreptul şi frumos îmbrăcat!

BALANŢĂ. Trebuie să dai dovadă de calm şi răbdare ca să echilibrezi unele aspecte nefavorabile. In orice caz, nu te poţi baza pe niciun ajutor: sâmbăta aceasta trebuie să rezolvi problemele singur! Spiritul de dreptate, doar balanţa este simbolul justiţiei, care te caracterizează, te face să iei o atitudine care este destul de discutată – aceasta duminică. Până la urmă, ori se uită, ori obţii „consensul”.

Dimineaţa de sâmbătă te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi

SCORPION. Dimineaţa de sâmbătă te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi, cu anturajul. O veste, pe seară, te poate influenţa mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu exagera cu munca şi efortul, in general şi în special în treburile gospodăreşti, gen curăţenie după sărbători şi spălatul geamurilor, pentru ca stelele indică o supărătoare tendinţă către surmenaj şi depresie. Duminică ai un prilej pe care nu trebuie să-l ratezi!

SĂGETĂTOR. În weekend eşti nemulţumit de propriile limite, de cele impuse de societate, de reguli ipocrite şi legi ciudate. Nu declara fatalist “asta-i situaţia”, ci gândeşte-te cum să fii într-adevăr liber! Exotica asta de democraţie a noastră ne-a promis premiul suprem, libertatea, dar nu ne oferă mijloacele prin care să o atingem. Libertatea rămâne, doar, un concept filosofic!

CAPRICORN. O sâmbătă calmă şi liniştită în care te recuperezi după tumultul sărbătorilor, sau al călătoriilor. Faci planuri pe anotimpuri, în acest al doilea weekend din 2020. Drumurile nu sunt favorabile. Sănătatea îţi este bună, viaţa personală – aproape armonioasă, iar situaţia financiară nu îţi mai pare teribilă. Înfumurarea îţi va trece imediat când o să faci socoteala cât ai cheltuit şi ce datorii ai de achitat pentru perioada sărbătorilor şi a tot anului trecut, sau ce taxe şi impozite imense ai de plătit în 2020!

VĂRSĂTOR. Sâmbătă primeşti o mulţime de informaţii, de veşti. Trebuie să dai dovadă de organizare şi de tact şi să foloseşti datele care te avantajează în mod direct. Duminică este bine să te abţii de la orice proiect nou, de la orice nouă asociere. Eşti vulnerabilă, sau vulnerabil din cauza unei iubiri mai vechi sau a unor amintiri care te obsedează, potrivit capital.ro.

PEŞTI. Sâmbătă există o latură defensivă în zodia ta care se activează imediat ce apare o problemă. Ai un oarecare procent de noroc şi astăzi trebuie să acţionezi imediat, fără reţinere şi false prejudecăţi. Duminică evită orice decizie luată în stare emotivă. Nu începe proiecte noi, noi acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece, aproape cu siguranţă, poți fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul.