Horoscop special pentru luna februarie 2020. Ce se poate întâmpla sub cel mai rebel retrograd după 23 februarie. Astrologul Oana Hanganu a analizat aspectele astrale pentru fiecare zodie în luna februarie.

Horoscop special pentru luna februarie 2020. Intrarea planetei Venus în zodia Berbec și tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia Pești vin cu schimbări majore pentru această lună.

Mai mult, Luna Plină din 9 februarie și Luna Nouă din ziua de 23 februarie vor aduce schimbări și oportunități pentru zodii.

Horoscopul lunii februarie 2020 pentru toate zodiile:

BERBEC
Horoscopul lunii februarie pentru Berbeci anunță noroc în dragoste după data de 7 februarie, cand Venus, planeta Iubirii, intră chiar în zodia lor. Cei singuri vor fi atrași de persoane care le amintesc de cineva din trecut sau, în a doua jumătate a lunii, vor fi tentați să se împace cu un fost partener sau vor primi vești neașteptate de la acesta.
În plan financiar, Uranus aflat în casa Banilor din astrograma lor le poate aduce surprize. În jurul datei de 11 februarie aceste suprize plăcute pot fi legate de profesie: unii nativi își vor găsi un loc de muncă, alții vor dori să înceapă o afacere pe cont propriu. Acestora din urmă horoscopul lunii le recomandă să facă demersurile necesare înainte e data de 16 februarie sau să aștepte a doua jumătate a lunii martie pentru că între 17 februarie şi 10 martie, Mercur este retrograd şi le poate da planurile peste cap.
Relaţiile cu pietenii vor fi deosebit de importante pentru Berbeci în februarie, iar Luna Plină din 9 februarie le poate aduce întâlnirea cu o persoană interesantă care le va deveni prieten sau le poate aduce o şansă nesperată de a-şi extinde cercul de prieteni sau de a-şi consolida statutul în reţeaua profesională din care fac parte.
Ultima decadă a lunii va fi dominată de Luna Nouă din data de 23 februarie, care va avea loc în zodia Peşti şi îi va ajuta pe mulţi nativi Berbec să rezolve probleme din trecut sau să se detaşeze de o persoană sau de o situaţie care nu mai reprezintă ceva „benefic” în viaţa lor.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

TAUR
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Taur pune accent pe relaţiile nativilor cu prietenii şi pe dorinţa acestora de a-şi transforma în realitate planurile şi dorinţele.
Mai mult, Taurii vor avea şi resursele necesare, şi voinţă, dar şi oportunităţi, mai ales dacă vor profita de contextul astral favorabil din prima parte a lunii.
Din 17 februarie, Mercur, planeta Comunicării şi Afacerilor va fi în mers retrograd timp de 3 săptămâni şi va provoca tot felul de încurcături, amânări, neînţelegeri. Chiar şi cu prietenii! Iar asta, pentru că Mercur va fi retrograd în casa Prietenilor din astrograma generală a Taurilor. S-ar putea ca Mercur retrograd să scoată la lumină informaţii ce ar putea pune o prietenie sau o afacere sub semnul întrebării, dar nativii sunt sfătuiţi să verifice tot ce află sau li se spune, înainte de a lua o decizie.
În plan sentimental, Taurii au susţinere din partea planetei Iubirii, Venus, care îi patronează. Din 7 februarie, Venus va intra în casa Trecutului şi a Secretelor din astrograma Taurilor şi mulţi nativi vor fi tentaţi să se implice într-o aventură.
Pentru cuplurile stabile, Venus poate aduce, în „luna Iubirii”, mai mult romantism şi mai multă intimitate.
Financiar, Taurii pot avea noroc în afaceri imobiliare sau pot primi ajutor din partea familiei. Unii nativi vor primi o moştenire sau se vor muta în casă nouă, în jurul datei de 9 februarie. Atunci va fi Lună Plină, care va avea loc în sectorul Casei şi Familiei din aastrograma lor. În ultima parte a lunii, Taurii vor fi mai selectivi şi s-ar putea să renunţe la anumite prietenii, colaborări sau afaceri.

GEMENI
Horoscopul lunii februarie anunţă mari schimbări în cariera nativilor Gemeni. Cei care vor să îşi schimbe job-ul sau domeniul de activitate, cei care vor să înceapă o nouă afacere sau vor să fie promovaţi la actualul loc de muncă trebuie să profite de ajutorul pe care îl primesc de la planeta Mercur până în data de 17.02.
Din 17 februarie, Mercur va fi retrograd în sectorul Carierei din astrograma lor şi s-ar putea ca noile demersuri sau noile planuri ale nativilor să nu aibă, prea rapid, rezultatul dorit. Gemenii sunt puternic influenţaţi de Mercur retrograd pentru că această planetă îi patronează. Dar nu înseamnă că, după data de 17 februarie, lumea „stă în loc” şi nimeni nu mai poate face nimic până în 10 martie, când Mercur revine la mersul direct! Perioada cu Mercur retrograd îi va ajuta pe mulţi Gemeni să îşi reanalizeze viaţa profesională, să facă ajustările necesare, să reia sau să relanseze proiecte la care au renunţat în trecut sau care nu au avut succes până acum. Vor fi ajutaţi de prieteni sau vor descoperi că au admiratori în echipa cu care lucrează.
Un eveniment important pentru Gemeni va fi Luna Plină din 9 februarie. Aceasta le poate aduce veşti importante, succes în negocieri sau succes în competiţii, şansa de a călători în locuri importante pentru ei sau invitaţii la evenimente de afaceri sau la evenimente care le pot schimba, în bine, „parcursul profesional” în viitorul apropiat.

RAC
Horoscopul lunii februarie pentru zodia Rac anunţă noroc în plan financiar! În special Luna Plină din data de 9 februarie poate aduce oportunităţi reale pentru nativii care vor să câştige mai mulţi bani sau care vor să îşi pună în valoare experienţa şi cunoştinţele. Luna Plină din 9 februarie poate fi un moment de succes în plan profesional pentru nativii care dau dovadă de spirit de iniţiativă, sunt dispuşi să îşi asume mai multe reponsabilităţi sau nu se tem de schimbare. De exemplu, unii Raci vor primi o ofertă de muncă avantajoasă, dar jobul de care sunt interesaţi „le cere” să se mute în altă localitate sau chiar în altă ţară.
Călătoriile în străinătate sau colaborările cu persoane din alte ţări sunt, de altfel, susţinute de prezenţa planetei Mercur în sectorul Străinătăţii din astrograma lor.
Dar, atenţie, din 17 februarie, Mercur va fi retrograd în acelaşi sector, până în 10 martie! Pe cât posibil, Racii ar trebui să evite călătoriile şi demararea unor noi proiecte după data de 17 februarie.
În relaţiile sentimentale, Racii sunt sensibili şi responsabili, dar s-ar putea ca partenerul de viaţă să fie copleşit de prea multă atenţie sau de dorinţa nativilor de a rezolva problemele celor din jur sau chiar de tendinţa de a impune o anumită soluţie sau un anumit mod de „tratare” a unei situaţii.

Citește continuarea…