Horoscop. Oana Hanganu, astrolog și consilier Feng Shui, a prezentat horoscopul pentru luna martie. Ea spune că unele zodii vor avea noroc în dragoste, iar altele la bani.  Berbecii vor fi vedetele lunii martie, iar gemenii vor fi tentați să se împace cu un fost partener sau să se implice într-o relație secretă.

Horoscop Oana Hanganu: Află cum va fi luna martie pentru zodia ta

BERBEC

Horoscopul lunii martie anunță o perioadă excelentă pentru Berbeci. Unii vor fi promovați la actualul job și vor primi o mărire de salariu, alții vor câștiga mai mulți bani dintr-un hobby sau dintr-un job suplimentar.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

O ofertă de muncă foarte avantajoasă poate fi adusă de Luna Plină din 9 martie. care va avea loc în casa Profesiei din astrograma lor.

În a doua parte a lunii, s-ar putea să călătorească în interes de afaceri sau să primească vești bune și importante legate de activitatea lor.

Din 20 martie, când Soarele va ajunge în zodia lor, Berbecii vor fi vedetele zodiacului.

Iar o schimbare majoră în viața lor se poate petrece în jurul datei de 24 martie, când va fi Lună Nouă în zodia Berbec.

TAUR

Intrarea planetei Venus în zodia lor, în data de 5 martie, va atrage mai mult noroc în viața Taurilor. Venus este nu doar planeta care patronează iubirea, ci și relația noastră cu banii. Iar Venus va atrage nu doar iubire în viața nativilor Taur, ci și oportunități financiare!

O schimbare pozitivă în cuplu poate aduce Luna Plină din 9 martie, care va avea loc în casa Iubirii din astrograma generală a Taurilor.

În plan profesional, se poate relua o colaborare avantajoasă după data de 10 martie.

Horoscop Oana Hanganu. Sfârșitul lunii le poate aduce nativilor singuri șansa de a-și întâlni marea iubire

Călătoriile sau studiile în străinătate vor fi puternic susținute de astre în jurul datei de 11 martie, dar și în jurul datei de 20 martie.

Sfârșitul lunii le poate aduce nativilor singuri șansa de a-și întâlni marea iubire în timp ce călătoresc sau în timp ce iau parte la un eveniment profesional ori susțin un examen.

GEMENI

Până în data de 10 martie, mulți nativi Gemeni vor avea de rezolvat probleme legate de acte sau vor avea de susținut diferite teste și examene. După 10 martie, atenția lor se va îndrepta spre călătorii și relații cu persoane din străinătate.

Sentimental, din 5 martie începe o perioadă provocatoare pentru Gemenii care nu s-au detașat de o iubire din trecut. Vor fi tentați să se împace cu un fost partener sau să se implice într-o relație secretă. Pentru cupluri, va începe o perioadă cu mai mult romantism și mai mult timp petrecut ”doar în doi”.

În jurul datei de 9 martie, Gemenii pot lua decizii importante legate de casă și familie, iar după 20 martie, s-ar putea ca planurile lor pe termen lung să se schimbe.  Sfârșitul lunii le poate aduce un nou cerc de prieteni sau succes într-un proiect profesional

RAC

Pentru Raci, horoscopul lunii martie anunță o perioadă cu decizii și schimbări în plan relațional. Marte, aflat în acest sector, poate aduce tensiuni în cuplu sau în colaborările profesionale. Dar tot Marte îi va motiva pe nativi să facă primul pas în relațiile cu persoanele pe care le admiră sau să obțină ce vor dintr-o afacere.

În plan sentimental, prima parte a lunii poate veni cu surprize pentru cei singuri. Un prieten le va face declarații de dragoste sau le va înlesni întâlnirea cu ”sufletul-pereche”.

Pentru cupluri, Luna Plină din 9 martie va fi un moment de împlinire și noroc. Ea va avea loc în casa Iubirii și a copiilor din astrograma generală a Racilor!

În ceea ce privește cariera, astrele vor fi de partea nativilor Rac după data de 20 martie. Iar Luna Nouă din 24 martie poate anunța un nou capitol în viața lor profesională.

LEU

În martie, Leii pot face mari schimbări în plan profesional. Marte și Jupiter care se află în sectorul Profesiei vor amplifica dorința de succes și norocul nativilor. În plus, în casa Carierei vor acționa Venus și Uranus care vor aduce protectori importanți sau oportunități nesperate.

Iar Luna Plină din 9 martie va avea loc în sectorul Banilor din astrograma lor! Asta înseamnă câștiguri suplimentare sau oferte de muncă avantajoase. Dar Marte, aflat în sectorul Profesiei și al sănătății, poate aduce și probleme de sănătate din cauza stresului și a muncii ”în exces”.

Sentimental, astrele anunță o posibilă idilă la serviciu pentru unii nativi sau tentații în jurul datei de 16 martie.

În ultima parte a lunii, foarte multe relații vor fi testate de Saturn, care va ajunge în 22 martie în zodia Vărsător și în sectorul Parteneriatelor din astrograma generală a Leilor.

Citește continuarea…