Horoscop joi,19 decembrie. O zodie are probleme serioase! Sfat: Folosește-te de intuiție. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru joi, 19 decembrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu.

BERBEC Gânduri de vacanţă de Crăciun! Nu mai sta, ai putea profita: astăzi ai mai puţin de lucru, sau laşi totul baltă şi închiriezi nişte patine. Oxigen turbo garantat pentru minte şi suflet!

Horoscop joi,19 decembrie. TAUR De la o vreme te-ai cam lenevit şi nu eşti tu acela, ba nici energie se pare că nu prea mai ai multă. Ieşi puţin afară, în frig şi umezeală, ca să vezi ce bine este în casă, la adăpost!

Citește și: Horoscop RUNE 16-22 Martie. Dezastru pentru 3 zodii!

GEMENI Eşti cam nehotărât şi nu ştii dacă să mergi pe mâna cuiva din familie, pentru vacanţa de Crăciun. Și stelele cred că trebuie să te mai gândeşti şi să vezi dacă este bine şi pentru tine!

RAC Eşti pe cale să culegi roadele pe care le-ai plănuit de mult. Numai că nu iese chiar cum vrei tu şi va trebui să mai munceşti. Bine este că mai ai câteva zile până la Crăciun!

Crezi că cineva te nedreptăţeşte şi ai dreptate

LEU Crezi că cineva te nedreptăţeşte şi ai dreptate. Motivul este invidia şi nu prea ai cum să lupţi cu ea. Păstrează-ţi calmul şi continuă. Până la urmă vor recunoaşte că eşti cel mai… leu!

FECIOARA Ai sau nu ai încredere în familie şi prieteni, aproape nu contează. Deşi crezi că te vei descurca singur într-o problemă dificilă, este scris că nu vei putea fără ajutorul celor apropiaţi.

BALANŢA Îţi pilotezi cu măiestrie destinul printre prăpăstii şi curbe în ac de păr! Dar, astăzi, trebuie să dai Cezarului, ce este al Cezarului, să-ţi achiţi datoriile de suflet către cei dragi!

SCORPION Ziua de azi îţi aduce o veste şi o poveste. Depinde de tine cum să gestionezi corect situaţia. O evaluare echilibrată îţi salvează timp şi bani. Nu te grăbi, dar nu intra în criză de timp!

SĂGETĂTOR Ai de câştigat ceva, poate în registrul sentimental, dar depinde de tine să ai succes şi să nu dai naştere la bârfe. Reuşita este aproape sigura, condiţile sunt însă răbdarea şi discreţia!

CAPRICORN Dimineaţa ai un prag de trecut de care depinde cum îţi vei petrece vacanţa de iarnă, ce bani vei câştiga în continuare. Bazează-te pe instinct, fii calm, zâmbitor şi competent şi poţi câştiga!

VĂRSĂTOR Demonstrezi că armonia şi colaborarea poate exista între caractere opuse. Eşti îndrăgostit, sau vrei să demonstrezi bunele intenţii în această perioadă dominată de Spiritul Crăciunului.

PEŞTI Astăzi ai un dar special să transformi urmarea unor evenimente neplăcute în favoarea ta, în interesul tău. Isteţime sau viclenie, este mai puţin important, principalul este că funcţionează!