Horoscop. Lună Nouă și eclipsă inelară de Soare, a doua zi de Crăciun. Ce zodii sunt afectate

Luna Nouă va aduce schimbări uriașe pentru toate zodiile. Crăciunul acestui an este magic, fiindcă un eveniment astral deosebit de important se petrece chiar în a doua zi de Crăciun.

Horoscop. Lună Nouă…Eclipsa de Soare a anului 2019 are loc pe 26 decembrie

A treia si ultima Eclipsa de Soare a anului 2019 are loc pe 26 decembrie si este singura eclipsă inelară din acest an , numita adesea si eclipsa “ inelului de foc”.

De fapt, O Eclipsa de Soare ( inceputuri sortite) are loc in momentul de Luna Noua, atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar. Iar Eclipsa inelara de Soare din 26 decembrie 2019 are loc in momentul de Luna Noua in Capricorn. Un inel subtire al Soarelui va înconjura luna, potrivit celebrului astrolog Adriana Tudosa, pe site-ul său de astrologie adriana-astro.com.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Aceasta eclipsa dureaza 2 minute si 59 secunde si este vizibila in unele zone din Arabia Saudita, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Oman, India, Sri Lanka, Malaezia, Indonezia, Singapore, Insulele Mariane de Nord si Guam.

Toate eclipsele vorbesc despre schimbari, dar schimbari in acord cu destinul fiecaruia.
In timpul Eclipsei de Soare, Luna este intre Pamant si Soare, oprind temporar lumina. Acuma, divinitatea stinge temporar lumina pentru pamanteni dar aprinde lumina in sufletele noastre aratandu-ne adesea intr-un mod destul de dur ce trebuie sa lasam, schimbam, initiem, in viata noastra.

Aceasta “pana in curentul cosmic” devine un instrument prin care universul ne trezeste, ne agita, ne smulge din tot ceea ce ne tine pe loc. O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar (pedeapsa in viata sau daruri, bonusuri din trecut, repetitii, obisnuinta) poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu ne mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei.

Citește continuarea…