Horoscop 10 octombrie. Zodia cu probleme sentimentale. Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru joi, 10 octombrie, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. Zodia cu probleme sentimentală este Gemeni.

Zodiac

Horoscop 10 octombrie. Zodia cu probleme sentimentale 

BERBEC O zi obositoare, mai ales dimineaţa, prin aglomerarea lucrurilor de făcut. Dar, o seară plăcută cu cei dragi, la cină, cu planuri şi proiecte de viitor, cu încredere şi speranţă în mai bine.

TAUR Astăzi ai o zi creativă, ai idei noi, productive şi interesante. Nu te lăuda, păstrează ideile, nu aștepta, pune-le repede în aplicare, altfel poți fi furat, cum s-a întâmplat şi altă dată!

Citește și:

GEMENI Ai neşansa să întâlneşti astăzi persoane foarte stupide. Nu te repezi ca taurul, prostia are rostul ei mondial, zâmbeşte şi schimbă vorba, sau dă-te foarte ocupat cu telefonul mobil!

RAC Consideri că ai mereu probleme sentimentale, că eşti singur chiar în mulţime, că nu eşti înţeles. Chiar aşa şi e şi azi ai confirmarea. Pentru tine căutarea este mai importantă decît scopul!

LEU Treci printr-o perioadă mai delicată, în sensul că eşti mai sensibil la ofense, la jigniri. Nu forţa lucrurile, nu te izola, nu replica cu răutate şi furie. Zâmbeşte, taci, dar ţine minte!

Citește și:

FECIOARA Azi te bucuri de o formă fizică bună, dar pe plan mental eşti vulnerabil. Eşti neliniştit, ai îndoieli şi frustrări. Puţină mişcare! Şi mai multă vorbărie cu prietenii buni te poate ajuta!

BALANŢA Dimineaţa parcă ai fi inflamabil. Te aprinzi din nimic şi eşti foarte vocal. E una dintre zilele dezechilibrate. Dar dacă e ziua ta de naştere totul se schimbă şi devine un foc de artificii!

SCORPION Azi simţi nevoia să te exprimi liber, fără să ţii cont de convenienţe şi limitări. Fii precaut, gura face, capul trage! Evită locurile reci şi umede sau foarte aglomerate, eşti sensibil!

Citește și:

SĂGETĂTOR Grijile faţă de familie, părinţi, copii, partener, îţi acoperă toată ziua. Evident că exagerezi, şi ei ştiu să se ocupe de interesele lor, nu te mai neglija, nu te mai pune pe ultimul loc!

CAPRICORN Dă curs impulsului sufletului. Uneori, astăzi, de exemplu, este mai important să stai cu un prieten şi să vorbiţi vrute şi nevrute, decât să te uiţi, pierzând timpul, la tv. Fără supărare!

VĂRSĂTOR Ai o bănuială, mai mult o presimţire. Lasă fenomenele paranormale şi ocupă-te de problemele tale zilnice. Ce o să fie o să vezi… mâine! Până atunci nu ai ce să-ţi reproşezi sau să regreţi!

PEŞTI Eşti în plin avânt, nimic nefavorabil în perspectivă, ceea ce îţi amplifică optimismul şi dorinţa de viaţă bună. Poţi să clarifici unele lucrurile în ceea ce priveşte interesele tale.