Horoscop indian. Ce îți rezervă astrele în 2020. Ce zodii au noroc

Horoscop indian. Horoscopul indian conține 36 de zodii. Pornește tot de la cele 12 zodii cunoscute, însă le împarte în decade. Uite ce ne rezervă astrele în 2020!, potrivit viva.ro.

Toporișcă (21-31 martie)
Dacă te-ai născut în acest interval, Horoscopul indian îți rezervă surprize de natură sentimentală, dar și profesională în 2020. Nu este exclus să te căsătorești, dar, în egală măsură, ai putea să divorțezi, dacă ești deja într-o relație de cuplu.

Horoscop indian. Apă (10-19 februarie)
Anul acesta, latura profesională va fi perfect aspectată pentru tine și nu îți vor lipsi nici banii, dacă vei ști să-ți joci bine cărțile!

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

Arcaș (11-20 ianuarie)
Acest an va fi favorabil în special în plan profesional, relațiile de colaborare fiind excelent aspectate, dar și latura sentimentală va fi favorizată spre final.

Balanță (24 septembrie-3 octombrie)
Astrele te vor favoriza anul acesta pe orice plan îți vei încerca norocul, cu predilecție în cel sentimental. Dacă vrei, poți!

Birjar (11-20 aprilie)
Va fi un an bun pentru tine din toate punctele de vedere, cu un mic amendament – îngrijește-ți sănătatea și acționează la cel mai mic semnal de alarmă!

Câine (22 august-1septembrie)
Anul acesta te va lua prin surprindere încă de la început, așa că vei avea activitate pe toate planurile. Tot ce vei încerca îți va reuși și nu e exclus să-ți găsești jumătatea.

Cal (1-10 aprilie)
Singura latură prost aspectată este cea sentimentală, anul acesta. Pericolul este iminent atât timp cât nu îți poți ține nervii în frâu în fața partenerului de viață. În schimb, stai bine cu banii,

Caleașcă (31 ianuarie-9 februarie)
În 2020, în sfârșit, eforturile tale pe plan profesional vor da roade. Fie vei primi avansarea mult dorită, fie un salariu mai mare, însă nu-ți neglija familia și persoana iubită!

Capră (1-10 mai)
Fie că ți-ai propus asta sau nu, în 2020 ai mari șanse nu numai să-ți găsești sufletul-pereche, ci și să formați împreună o familie.

Corabie (2-10 martie)
Apele s-au liniștit în sfârșit și nu mai plutești în derivă! Anul acesta vei putea să te relaxezi în sfârșit și să te gândești mai mult la propria persoană.

Delfin (24 octombrie-2 noiembrie)
Anul acesta, astrele sunt de partea ta, indiferent ce îți propui. Latura financiară, cea profesională, dar și cea sentimentală vor fi bine aspectate.

Diamant (11-20 iunie)
Horoscopul indian prevede că, în 2020, vei putea în sfârșit să dai greutățile la o parte și să iei o gură de oxigen. Profită din plin de acest respiro și pune-ți ideile în practică. Planul sentimental e excelent aspectat!

Elefant (11-20 mai)
Astrele sunt bine aspectate, însă pe plan sentimental vei mai întâlni mici probleme. Vei găsi rezolvarea mai repede decât te aștepți, însă trebuie să dai dovadă de mai multă răbdare și înțelepciune.

Fecioară (24 august-2 septembrie)
Anul 2020 este unul al deciziilor importante, așadar nu te teme să acționezi! Un nou job, o nouă casă sau o nouă relație pot apărea până la finele intervalului.

Fir (21-31 mai)
Anul acesta vei avea fir întins pe plan profesional, dar și sentimental, totul e să dai dovadă de mai mult curaj și determinare. Din punct de vedere profesional, vei beneficia de un ajutor nesperat!

Foc (21-30 aprilie)
Acest an va fi unul benefic și pentru tine pe toate planurile, însă, spre final, va trebui să nu-ți pierzi răbdarea, deoarece pot apărea unele conflicte familiale neașteptate.

Funie (22-31 decembrie)
Pentru tine, 2020 va fi un an al schimbărilor, în special latura profesională fiind bine aspectată. Drept urmare, finele anului te-ar putea găsi la alt loc de muncă.

Leu (13-22 noiembrie)
În sfârșit vei scăpa de problemele financiare care ți-au dat de furcă anul trecut, așa că te vei putea concentra mai mult asupra vieții personale, care lasă de dorit…

Lotus (1-10 ianuarie)
Dacă latura sentimentală și cea financiară sunt previzibile, nu același lucru se va întâmpla în plan profesional, unde apar schimbări notabile. Pregătește-te pentru un salt în carieră!

Maimuță (14-21 octombrie)
Vei avea parte de o mulțime de schimbări de bun-augur anul acesta, pe toate planurile, dar e foarte important să nu-ți pierzi răbdarea și să încerci să sari etape.

Metal (13-21 decembrie)
Va fi un an destul de liniștit pentru tine pe plan sentimental și profesional, cu o singură excepție – dacă nu îți vei ține nervii în frâu, o dispută cu cineva apropiat te va face să te îndepărtezi de restul familiei!

Pană (3-12 septembrie)
Viața ta va fi destul de echilibrată anul acesta și, în plus, ai toate șansele să-ți găsești sufletul-pereche și să te decizi în sfârșit să-ți pui pirostriile.

Perlă (20 februarie-1 martie)
Vei avea un an bun, fără mari evenimente și cu satisfacții pe toate planurile, însă trebuie să ai mai multă grijă în privința sănătății, care va lăsa de dorit.

Phoenix (1-10 iunie)
Vei avea un an plin de realizări, însă cel mai important este să înveți să fructifici oportunitățile care ți se ivesc. Data viitoare poate astrele nu vor mai fi atât de darnice…

Pustnic (23 noiembrie-2 decembrie)
Vei avea un an bun din toate punctele de vedere, însă mai ai ceva de lucrat la capitoul stimă de sine și încredere în ceilalți. Cineva apropiat s-ar putea să te dezamăgească.

Rândunică (13-23 septembrie)
Anul acesta va fi al tău dacă vei ști să profiți de oportunitățile care ți se vor ivi. Dă dovadă de mai multă îndrăzneală și te vei surprinde tu pe tine de rezultate!

Șarpe (1-10 iunie)
Va fi un an bun pentru tine, mai ales dacă nu vei face excese de nicio natură. În special în privința sănătății ar trebui să dai dovadă de mai multă atenție!

Scoică (3-12 decembrie)
Anul acesta va fi perfect pentru tine dacă vei învăța să te deschizi mai mult față de cei din jur. Secretele și neîncrederea te-au făcut să te retragi din societate în ultimul timp…

Țestoasă (11-21 decembrie)
Vei avea un an bun, cu atât mai mult cu cât binele pe care l-ai făcut ți se va întoarce înzecit. Vei culege roadele faptelor bune de până acum!

Turn (3-12 noiembrie)
Anul acesta nu mai scapi! Deja se aud clopotele de nuntă… Dacă ți-ai găsit perechea, până la finele lui 2020 vă veți pune pirostriile, dacă nu, ai toate șansele să te îndrăgostești nebunește.

Uliu (4-13 octombrie)
Acesta va fi anul tău din toate punctele de vedere – profesional, sentimental și material. Mai mult, te vei bucura de prietenia unor oameni noi și vei călători prin lume.

Urs (13-23 august)
A venit momentul să-ți declari independența și să te maturizezi. Te așteaptă un job nou, prieteni noi, dar și o iubire nouă, care va fi una de durată.

Vânător (2-12 august)
Anul acesta te vei confrunta cu niște încercări deloc ușoare, dar acestea te vor ajuta să te maturizezi și îți vor întări caracterul. Persoana iubită va fi mândră de tine!

Vier (21-30 iulie)
Anul acesta va fi plin de provocări pentru tine, dar le vei depăși cu succes pe toate. Mare atenție la bani și mai ales la prietenii de care alegi să te înconjori! Cineva va încerca să te escrocheze.

Vultur (21-30 ianuarie)
Nu va fi un an simplu pentru tine, provocările se vor ține lanț, însă vei lua decizii înțelepte, care îți vor fi de mare ajutor pe viitor. Finele lui 2020 va fi eliberator!

Yoghin (11-20 martie)
Te vei confrunta cu o serie de momente dificile anul acesta, însă nimeni și nimic nu te va întoarce din drum. În cele din urmă, vei reuși tot ceea ce ți-ai propus.