Horoscop februarie 2020. Cele trei ZODII cu probleme în dragoste. Deși luna februarie este luna îndrăgostiților, trei zodii au mari probleme în dragoste, însă una este afectată cel mai tare. Va avea parte de tensiuni și provocări. Acest lucru se întâmplă pentru că Venus, planeta iubirii, va face o serie de careuri cu planetele grele din semnul Capricornului, potrivit dcnews.ro.

Horoscop februarie 2020!

Berbec. Din start trebuie să știi că vei fi cel mai afectat! Chiar dacă Venus te vizitează și îți oferă chef de iubire, te vei lovi de multe dificultăți. Vei da vina pe partener sau pe admiratori, dar de fapt problema va fi la tine. Deși nu pare, nu ai deloc încredere în tine și vei proiecta asta în conexiunea cu ceilalți.

Balanță

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

Îți vei copleși partenerul cu gesturi de afecțiune sau romantism, iar acesta va fi rece, conflictual și mofturos. Eforturile tale vor fi în zadar. Să nu crezi că ești de vină cu ceva! Pur și simplu, va trece printr-o perioadă neplăcută și nu va dispoziția necesară să fie atent la nevoile tale.

Capricorn

Ai o mulțime de inițiative și propuneri legate de petrecerea timpului împreună cu persoana iubită, dar aceasta va respinge tot. Vrea să stea acasă și să nu cheltuiască bani. Sau va fi reținută de prea multe ori peste program la serviciu și nu va dori să facă nimic în acest sens. Recomandarea este să nu îți faci mari așteptări.