Horoscop decembrie. Luna decembrie vine cu schimbări pentru fiecare zodie în parte. Astrologul Nicoleta Svârlefus a prezentat în exclusivitate pentru emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV horoscopul lunii decembrie. 

Horoscop DECEMBRIE!

Taur. Este posibil să primească recompense si cadouri. Este o lună importantă din punct de vedere financiar, pot regla niște conturi, să dea niște datorii.

Fecioara. Întâlniri, cadouri. Pot consolida relația de cuplu sau pot întâlni persoana iubită. Nativii își schimbă atitudinea, devin mai înțelăgători.

Balanța. Are mult de lucru cu relația de cuplu din trecut. Nativii din această zodie pot să aibă parte de călătorii pe distanțe scurte. Se deschide o etapă nouă, pot prinde contur sarcini casnice vechi și noi. Pot să acumuleze averi, dar trebuie să fie prudenți nativii, potrivit vorbestelumea.protv.ro.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

Horoscopul chinezesc 2019. Anul Mistrețului de Pământ se va desfășura începând cu 5 februarie 2019.

Care sunt anii de Mistreț: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

În astrologia chineză, fiecare an este patronat de un animal din cele 12 ale zodiacului. Mistrețul este ultimul animal al zodiacului. Anul acesta avem Mistreț de Pământ. Pentru Mistreț, numerele norocoase sunt 2, 5 și 8, iar culorile norocoase galben, gri, maro și auriu.

Anul Mistrețului este și anul de bilanț, sfârșitul unui ciclu de 12 ani, anul în care trebuie să se încheie tot ce mai este de finalizat.

Mistrețul îi urmează mult prea seriosului Câine, anul care tocmai se încheie fiind un an cu un puternic marcaj de pământ, anul câinelui care a urcat muntele. Mistrețul îl traveresează și chiar dacă influențele noului an chinezesc încep să se simtă încă din decembrie, de la Solstițiul de iarnă, oficial se instalează de pe 5 februarie.

Citește continuarea…