Horoscop. Ce aduce anul 2020! Uite ce ţi-au pregătit astrele pentru 2020, potrivit horoscopului oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ştefănescu. 

BERBEC În anul 2020 trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Domeniile avantajate sunt cele social și sentimental. Majoritatea nativilor poate să aibă un an bun, cu multe oportunități.

Horoscop. Ce aduce anul 2020! Taurii au multe planuri

TAUR Ai multe planuri pentru 2020. Prea multe pentru un singur om, aşa că mai gândeşte-te! Conjunctura arată că domeniul prietenilor este favorizat, al micilor afaceri și comerțul cu amănuntul.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

GEMENI 2020 îți aduce oportunități și griji. În această ordine. Fii calm și ia lucrurile pe rând, în ordinea naturală. Nu te grăbii și nu fii superficial, în 2020 trebuie să-ți promovezi interesele.

RAC Nu spera și nu ai teamă! Cam așa ar suna linia directoare pentru 2020. Dumnezeu, patria, familia – ordinea pe care o respectă Racii. Oportunități favorabile în a doua parte a anului.

Horoscop. Ce aduce anul 2020 pentru fiecare zodie. Leii se profilează o perioadă relaxantă şi plină de distracţii!

LEU Puţin mai încet, nu te grăbi, nu te repezi! 2020 se anunţă dens, dar şi cu surprize plăcute. Planurile tale se derulează corect, se profilează o perioadă relaxantă şi plină de distracţii!

FECIOARĂ Astăzi realizezi că anul care vine ai mai mult de construit pentru viitor decât măruntele griji pentru gospodărie. Pune pe hârtie gândurile tale bune şi pregăteşte-te pentru ceva minunat.

BALANŢĂ În anul 2020 eşti pe drumul cel bun, dar trebuie să te concentrezi mai mult şi să fii atent la detaliile sociale. Prima parte a anului este oarecum mediocră, mai bună este a doua jumătate.

SCORPION În 2020 ai nevoie de mai multă linişte şi de distanţă faţă de problemele altora. Nu trebuie să renunți la obiectivele tale strategice pentru mici succese de moment. Fii echilibrat și prudent.

SĂGETĂTOR În anul 2020 ai nevoie de o schimbare, doar este anul schimbărilor în bine. Eşti mai dispus să cheltuieşti pentru tine, să faci investiții în capitalul tău de imagine! Un an cu promisiuni!

Capricornii: Afacerile tale sunt avantajate, câștiguri bune și o sănătate la un nivel constant.

CAPRICORN Anul 2020 este pentru tine un an în care dai atenție siguranței personale, faci investiții în viitorul tău. Afacerile tale sunt avantajate, câștiguri bune și o sănătate la un nivel constant.

VĂRSĂTOR Un bilanţ obiectiv al anului 2019 te poate ajuta la stabilirea scopurilor personale pentru anul care se apropie. Cine nu are planuri proprii, munceşte pentru altul! 2020 este un an favorabil.

PEŞTI 2020 este un an de trecere. Nimic foarte spectaculos nu pare a se petrece în prima jumătate a anului. În a doua parte a anului ai unele oportunități în domeniul economic și finanțe-bănci.