HOROSCOP: Află cele patru zodii care au noroc cu carul în 2020. Își vor vedea un vis împlinit

HOROSCOP: 2020 aduce, pentru noi toti, foarte multe oportunitati

Anul viitor va fi mai bun decat 2019 pentru (aproape) toate zodiile; indiferent de steaua sub care ne-am nascut, 2020 aduce, pentru noi toti, foarte multe oportunitati, de aceea si este numit “anul deschiderii”.

Berbec

Pentru nativii din Berbec, anul 2020 va fi marcat de victorii și realizări. Mari și importante. Vor avea șansa să schimbe cursul vieții, să-și împlineasă o veche dorință, să urce în carieră.

Cu Jupiter și Saturn în Capricorn, nativii din Berbec vor beneficia de răbdare și multă inițiativă.

Citește și: Schimbare majoră pentru o zodie! Săptămănă importantă. Atenție la relațiile cu cei din jur

Aproape totul va fi posibil pentru nativii din Berbec în 2020. Cum nimic însă nu va pica din cer, persoanele născute sub acest semn zodical vor trebui să muncească mult, dar nu până la epuizare.

Taur

Va fi un an plin de ambitii in toate domeniile. Saturn s-ar putea sa incerce sa-ti puna bete-n roate, dar in final reusesti sa duci la indeplinire ceea ce ti-ai propus. Important e sa nu iei decizii pripite, fie ca e vorba de dragoste, cariera sau plasarea investitiilor. In special in privinta banilor, in 2020 taurii trebuie sa tina cont de sfatul cunoscatorilor inainte de a investi o suma semnificativa.

Citește continuarea…